avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa salubritate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa salubritate

Consiliul local a concesionat serviciul de salubritate catre o societate. Dca nu toti utilizatorii isi platesc contravaloarea serviciului de salubrizare, ce paote face consiliul local? Poate constitui o taxa? Care e temeiul legal?
Cel mai recent răspuns: sd2010 , utilizator 19:12, 18 Noiembrie 2010
Dacă prin contractul de delgare firma de salubrizare deservește întreaga localitate ar trebui ca taxele să fie încasate doar de firma care prestează serviciul. Consiliul local aprobă sau nu măririle de taxe, introducerea de taxe noi, etc. Dacă Primăria are site puteți vedea regulamentul de funcționare. Dacă nu, mergeți și solicitați informații, trebuie să vi le ofere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare carte de identitate si certificate de nastere la depunderea declaratiei de impunere in vederea stabilirii cuantumului taxei speciale de salubritate laura80a laura80a La nivelul localitatii, se schimba operatorul de servicii de salubrizare. A fost infiintat in subordinea Consiliului Municipal, Serviciul Public pentru ... (vezi toată discuția)
Taxa de salubritate stabilita de consiliul local florin1952 florin1952 Buna ziua,sunt din orasul Buhusi, jud. Bacau si locuiesc in Italia din 1998. In Buhusi sunt proprietarul unui apartament de 54 mp, care nu este locuit din ... (vezi toată discuția)
Se restituie bani de la primarie pentru taxe incasate gresit adevar2014 adevar2014 Am o problema intre anii (2010-2014)am platit salubitate( era bagat la impozit) in comuna desi nu am stat acolo, am depus o cerere acuma sa ma scada si sa-mi ... (vezi toată discuția)