Buna seara! Doresc sa va retin atentia cu o intamplare neplacuta de care am avut parte in urma cu 6 luni: Am locuit impreuna cu prietena mea un an la locuinta pe care o detin in Com. Pantelimon (jud. Ilfov). In primavara , dupa cateva neintelegeri, am hotarat sa ne despartim, mai mult eu, pentru ca in ziua cand a trebuit sa plece definitiv, a mai venit cu doi prieteni, pe motiv ca o ajuta sa duca bagajele. Acestia m-au batut pana am lesinat, mi-au luat telefonul mobil ca sa nu pot suna la salvare mi-au ravasit casa si mi-au furat bunuri si bani. Dupa 10 minute mi-am revenit, si am mai avut un alt telefon de la care am sunat la 112. Avocatul cu care am vorbit, mi-a cerut o suma de bani, si dus a fost. Iar acum, citind dosarul am constatat tot felul de nereguli scrise acolo, cum ca nimeni nu mi-a furat nimic, eu singur m-am dezechilibrat si am cazut si m-am lovit, pentru ca avocatul meu nu a miscat nici un deget. Puteti sa ma indrumati, ce am de facut, unde sa reclam avocatul, cum sa procedez, ce va pati avocatul, daca mai pot recupera banii, daca pot schimba ceva in dosar pentru a spune realitatea intrucat din ce scrie acolo tot eu par a fi vinovat, si cum sa gasesc un avocat de incredere care sa ma poata ajuta!! Va multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns:
Radu Gabrian , Mediator
00:42, 20 Noiembrie 2010