avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Unde se poate reclama un avocat?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Unde se poate reclama un avocat?

Buna seara! Doresc sa va retin atentia cu o intamplare neplacuta de care am avut parte in urma cu 6 luni: Am locuit impreuna cu prietena mea un an la locuinta pe care o detin in Com. Pantelimon (jud. Ilfov). In primavara , dupa cateva neintelegeri, am hotarat sa ne despartim, mai mult eu, pentru ca in ziua cand a trebuit sa plece definitiv, a mai venit cu doi prieteni, pe motiv ca o ajuta sa duca bagajele. Acestia m-au batut pana am lesinat, mi-au luat telefonul mobil ca sa nu pot suna la salvare mi-au ravasit casa si mi-au furat bunuri si bani. Dupa 10 minute mi-am revenit, si am mai avut un alt telefon de la care am sunat la 112. Avocatul cu care am vorbit, mi-a cerut o suma de bani, si dus a fost. Iar acum, citind dosarul am constatat tot felul de nereguli scrise acolo, cum ca nimeni nu mi-a furat nimic, eu singur m-am dezechilibrat si am cazut si m-am lovit, pentru ca avocatul meu nu a miscat nici un deget. Puteti sa ma indrumati, ce am de facut, unde sa reclam avocatul, cum sa procedez, ce va pati avocatul, daca mai pot recupera banii, daca pot schimba ceva in dosar pentru a spune realitatea intrucat din ce scrie acolo tot eu par a fi vinovat, si cum sa gasesc un avocat de incredere care sa ma poata ajuta!! Va multumesc anticipat!!!
Ultima modificare: Joi, 18 Noiembrie 2010
mitcomihai, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:42, 20 Noiembrie 2010
Puteti reclama avocatul la Consiliul Baroului din care face parte. Va fi cercetat pt abatere disciplinara grava , iar actele de procedura penala facute de un astfel de aparator sunt anulabile , la fel ca in cazul in care nu ati fi avut un aparator.
Important nu este sa ii faceti rau avocatului si sa vedeti ce se mai poate face cu dosarul. In principiu, Baroul analizeaza abaterile avocatilor.
Cat despre dosar... poate detaliati putin in ce stadiu mai este. Ati primit vreo solutie acasa pana in prezent? Daca inca e in lucru dosarul sanse mai sunt, dar trebuie vazut.

Av. Claudiu Sorin Feteanu
Ati formulat dvs se sesizare in scris sau a scris-o avocatul in locul dvs. ?
Vi s-a solicitat sa declarati daca intelegeti va constituiti parte civila ?
A scris ceva avocatul in locul dvs ?
Nu stiu ce a facut sau nu avocatul.
Il puteti reclama la baroul din care face parte.
Insa, daca probele sunt mincinoase nu avocatul este de vina...
Ar fi bine sa relatati mai clar cu ce v-a suparat avocatul pentru a evita un deranj suplimentar si un litigiu cu avocatul.
Avocatul nu a facut practic nimic. Mi-a cerut o suma de bani pentru inceput, spunand ca el se va ocupa de caz, si va urgenta actele. A trecut o buna perioada de timp, si nu a mai dat nici un semn de viata! Si era un avocat renumit care mi-l recomandase o cunostinta!

Alte discuții în legătură

Raspunde pentru neglijenta in serviciu avocatul ? anicuta anicuta Intr-un litigiu comercial,la recurs, am angajat o societate comerciala de avocati si un cabinet de avocatura pentru a redacta, asista si a ma reprezenta. La ... (vezi toată discuția)
Am fost acuzat pe nedrept .... pauldorin87 pauldorin87 fapta=talharie (la intoarcere discoteca) prezenti=4 persoane 1=parte vatamata stare avansata ebrietate 2=faptuitori stare ebrietate 1= martor sofer ... (vezi toată discuția)
Proces pierdut !? itnisuceava itnisuceava buna ziua. am avut in 2010 un proces intentat fostei firme la care am fost angajat si am cerut, printre altele, beneficiile materiale conform ccm la nivel de ... (vezi toată discuția)