avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot sa fiu in concediu fara plata la un loc de munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot sa fiu in concediu fara plata la un loc de munca si sa lucrez in alta parte, in acelasi domeniu?

Buna seara!
as vrea sa stiu daca se poate sa fiu in concediu fara salariu la firma unde lucrez, si sa merg la alta firma la un alt job?
unde este reglementat acest lucru, daca stie cineva!
multumesc anticipat#-o:((
Cel mai recent răspuns: myreille_m , utilizator 20:42, 18 Noiembrie 2010
Exact ce spuneti dvs. nu e reglementat nicaieri, dar nici nu e interzis de Codul muncii, dimpotriva, o persoana poate avea mai multe contracte de munca, concomitent ( de ex. unul cu norma intreaga, de 8h/zi si altele cu norma fractionata, de 2h/zi).
multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat unic societate in faliment chilipepper chilipepper Buna ziua, Am o nelamurire si sper ca cineva de aici ma poate ajuta. Firma la care lucrez a intrat in decembrie anul trecut in faliment iar eu am ramas unic ... (vezi toată discuția)
Care sunt dezavantajele unui contract part-time de 2h/luna dariusstefan dariusstefan Buna ziua, Urmeaza sa ma angajez la o firma nou infiintata si mi s-a propus ca salariu pe cartea de munca sa fie mai mic datorita investitiilor care se vor ... (vezi toată discuția)
Contract de munca timp partial de 2h Andra_0911 Andra_0911 Buna ziua, Lucrez cu norma intreaga (8h) intr-o companie ca analist. As dori sa acumulez si experienta ca economist si mi s-a propus colaborarea cu o alta ... (vezi toată discuția)