avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... martor afisare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

martor afisare

Buna ziua!
Acum cateva zile am fost pus martor de catre un politist la afisarea unei amenzipe usa vecinului, cica refuzase sa o primeasca si asa zice procedura. Am semnat pe un tipizat unde scria ca a afisat copia amenzii pe usa.
Acum va intreb daca voi fi chemat in instanta pentru asta pentru ca nu vreau bataie de cap.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:53, 21 Noiembrie 2010
Buna ziua !
Avand in vedere ca dumneavoastra ati semnat ca martor la indeplinirea procedurii de incunostiintare a sanctiunii aplicate si nu aveti calitatea de martor intr- o actiune civila sau penala ori intr- o faza de de cercetare, urmarire penala sau in alta cauza, nu veti fi chemat in instanta, nefiind vorba de o cauza pe rolul instantelor.
Ultima modificare: Vineri, 19 Noiembrie 2010
Marius Zaharia, Avocat
Daca contravenientul nu va contesta procedura de comunicare a procesului verbal,nu veti fi citat in calitate de martor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie martor cristiursa cristiursa DACA DAU O DECLARATIE IN CALITATE DE MARTOR IN CADRUL UNOR CERCETARI POLITIENESTI TREBUIE SA DEPUN JURAMANT MENTIONEZ CA NU ESTE INCEPUTA URMARIREA PENALA ... (vezi toată discuția)
Refuzul primirii procesului verbal: consecinte simona lorenada ghimpau simona lorenada ghimpau Ordonanta nr. 2/2001 (actualizata), privind regimul juridic al ... (vezi toată discuția)
Sunt obligati sa ma cheme la proces daca nu sunt de acord? spiraluca spiraluca Buna ziua, Anul trecut am fost martora la un conflict in parc. Am fost chemata la politie sa dau declaratie, am dat chiar doua declaratii pana acum si azi am ... (vezi toată discuția)