Am dat suma de 1600 euro unei persoane din Constanta pentru a-mi ajuta baiatul, student la UMC, sa ia carnetul de marinar si sa-i gaseasca o firma sa plece in voiaj, bani pe care mi-a spus ca trebuie sa-i dea ca ,,spaga", 600 pentru carnetul de marinar si 1000 ca sa plece in voiaj.Ulterior am aflat ca ma costa 150 Ron. carnetul de marinar.Cum pot sa-mi recuperez suma data, in conditiile in care nu sunt martori din afara familiei?
Nu a dat mita ... doar a cumparat influenta ... ;) sau daca acel om de fapt nu avea influenta pe langa un functionar cu atributii in emiterea unui carnet de marinar , a fost mai exact inselata ...
Nu este necesar sa aiba infuenta pe langa nimeni pt a exsta traficul de infuenta.Este sufiecient a se prevala de o infuenta reala sau presupusa pe langa un functionar pt a amagi o persoana...in speta pe dvs:)
Un sfat
anamariacelik
paote cineva sa-mi spuna o cale de arecupera o suma data unei persoane pentru un serviciu neefectuat?
mai explicit: o anume persoana angajata la pompieri s-a ... (vezi toată discuția)