avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune?

Am dat suma de 1600 euro unei persoane din Constanta pentru a-mi ajuta baiatul, student la UMC, sa ia carnetul de marinar si sa-i gaseasca o firma sa plece in voiaj, bani pe care mi-a spus ca trebuie sa-i dea ca ,,spaga", 600 pentru carnetul de marinar si 1000 ca sa plece in voiaj.Ulterior am aflat ca ma costa 150 Ron. carnetul de marinar.Cum pot sa-mi recuperez suma data, in conditiile in care nu sunt martori din afara familiei?
Cel mai recent răspuns: ContSters135817 , utilizator 21:21, 19 Noiembrie 2010
dar despre trafic de influienta ati auzit?
dar despre ultimele modificari cu privire la acesta infractiune?
Va rog imi puteti da cateva amanunte? Ce as putea face?
ceea ce puteti face,este sa va obisnuiti cu ideea ca a-ti pierdut o suma de bani,si sa invatati sa nu mai dati mita.

sau daca vreti,mai incercati,poate urmatorul e un tip care ia mita exact cat trebuie.

Nu a dat mita ... doar a cumparat influenta ... ;) sau daca acel om de fapt nu avea influenta pe langa un functionar cu atributii in emiterea unui carnet de marinar , a fost mai exact inselata ...
Nu este necesar sa aiba infuenta pe langa nimeni pt a exsta traficul de infuenta.Este sufiecient a se prevala de o infuenta reala sau presupusa pe langa un functionar pt a amagi o persoana...in speta pe dvs:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat anamariacelik anamariacelik paote cineva sa-mi spuna o cale de arecupera o suma data unei persoane pentru un serviciu neefectuat? mai explicit: o anume persoana angajata la pompieri s-a ... (vezi toată discuția)
Traficul de influenta absoarbe inselaciunea? monalisaalina monalisaalina Buna ziua,am rugamintea sa imi da-ti o opinie in urmatoarea speta:am fost inselata,in urmatorul fel:un \"prieten\"mi-a sugerat sa ma ajute intr-o anume ... (vezi toată discuția)
Trafic de influenta?! monalisaalina monalisaalina Am o rugaminte:daca i s-a dat cuiva o suma de bani substantiala pt a interveni la o institutie(unde nu era angajat)insa cunostea....se poate dovedi cu martori ... (vezi toată discuția)