avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate carnetul de sanatate la caini
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

carnetul de sanatate la caini

buna ziua.
doresc sa stiu daca pe un carnet de sanatate ptr caini este trecuta varsta.nu stiu ce date contine carnetul.trebuie sa-l primesc dar fostul proprietar spune ca nu este specificata varsta.am citit ca primul vaccin se face la 6 saptamani.se specifica pe carnet data vaccinului?
va multumesc.succes.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:22, 19 Noiembrie 2010
In mod normal, in carnetul de sanatate se trece data nasterii cainelui.
La vaccinare, medicul lipeste pe carnet eticheta vaccinului, si pune data la care s-a efectuat.
Carnetul de sanatate la animalele de companie contine mai multe rubrici privitoare la rasa,culoare,semne distinctive,nume,data nasterii sex,proprietar ,adresa
Carnetul mai contine rubrici speciale privind valorile fiziologice,scheme de vaccinare,tratamente,reproductie
Obligatoriu se mentioneaza data efectiva vaccin pentru a se putea preciza data urmatoarei vaccinari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viata unui catel facut cadou ContSters178911 ContSters178911 In ianuarie 2010, fiul meu a facut cadou o catelusa din rasa shitzu prietenei sale care isi dorea foarte mult un catel. Aceasta prietena s-a dovedit a fi ... (vezi toată discuția)
Cainele meu a incercat sa ma apere de un agresor, si sunt acuzat ca l-am instigat sa-l atace. DimaDan DimaDan Salut , am si eu o problema. Acum aproximativ 3 saptamani , am iesit cu cainele afara ( o corcitura de amstaff ) este pui are 6-7 luni . In zona blocului ... (vezi toată discuția)
Caine fara microcip TinnedKitten TinnedKitten Buna seara, Este mai neobisnuit subiectul, dar sper sa gasesc raspunsul aici. In urma cu aprox. o saptamana am gasit un caine de rasa pe strada. Am pus ... (vezi toată discuția)