avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Eroare declaratie somaj
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Eroare declaratie somaj

Buna ziua,

Sunt angajata a unei Intreprinderi Individuale, iar luna aceasta depun pentru a doua oara declaratiile lunare. M-am lovit de o problema la declaratia pentru somaj.
Am un angajat caruia i-au fost reduse atat salariul cat si norma de lucru, dar nu de la inceputul lunii, ci din data de 5.10. Atunci, in statul de plata el figureaza cu 2 zile cu norma intreaga, iar restul de 19 zile cu 4h/zi. Problema este ca nu se poate ca pe declaratia la somaj sa imi apara de doua ori acelasi CNP. Eu am sunat la AJOFM, si mi s-a zis ca trebuie sa cumulez orele lucrate si salariul ca sa imi primeasca declaratia, dar si asa tot imi da eroare... Nu stiu ce sa mai fac, ma depaseste situatia. Ma puteti ajuta cumva?
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 12:51, 19 Noiembrie 2010
Pai aveti 2 posibilitati. Ori sa il treceti toata luna cu 8 ore si cu salariul realizat.
Ori sa il treceti cu 4 ore cu salariul realizat.

Salariul realizat = jumatatea lunii cu 8 ore si restul lunii cu 4 ore
Ultima modificare: Vineri, 19 Noiembrie 2010
Popa Adrian, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Salariat pensionar medical gr3, cu CIM partial pentru 4 ore , salariu de 4.000 ( deci pentru timp normal este de 8.000 ) Pentru ce valoare se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Completare formulare dosar somaj dobregheorghe dobregheorghe Urmeaza sa fie dat un angajat pe somaj. In adeverinta de vechime mi se cere Salariul de bază, inclusive sporurile care intră în calculul punctajului ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie somaj ROXYBO ROXYBO AM ANGAJAT CU CONTRACT DE MUNCA NORMA INTREAGA - 8 ORE /ZI - CARE CU 1 NOIEMBRIE ISI INREGISTREAZA ACT ADITIONAL LA CAMERA DE MUNCA DE REDUCERE A PROGRAMULUI ... (vezi toată discuția)