avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Completare formulare dosar somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Completare formulare dosar somaj

Urmeaza sa fie dat un angajat pe somaj.

In adeverinta de vechime mi se cere Salariul de bază, inclusive sporurile care intră în calculul punctajului mediu anual . Acesta este salarul de baza, cel negociat (brut) indiferent daca a avut sau nu program redus? (de la 8 ore la 4 si 2 ore, o perioada)

In formularul adeverinta contributiile la somaj la baza de calcul trec salarul negociat, sau realizat in cazul in care a avut program redus si 4 zile concediu medical?

Iar pentru Venituri brute încasate în ultimele 12 luni (pentru calculul indemnizaţiei de concediu medical): care venit il trec, tot in situatia cu reducerea programului si concediu medical?

Ma puteti ajuta?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:21, 1 Decembrie 2011
Cand ati avut acea perioada cu program redus, ati avut redus si brutul.
In formular treceti exact suma la care s-a calculat contributia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare pe caz de boala andra_georgi2002 andra_georgi2002 Buna ziua, va rog sa imi spuneti cum se calculeaza pensia pe caz de boala. In functie de salariul net pe ultimele 6 sau 12 luni, sau venitul pe aceasta ... (vezi toată discuția)
D112-salariata in cic mai mic de 2 ani mariamarineci mariamarineci Buna ziua! Cum trec in Declaratia 112 o salariata care o sa termine concediu de maternitate si o sa intre in concediu de crestere a copilului pana la doi ani? ... (vezi toată discuția)
Completare adeverinta de vechime Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,am o intrebare si anume: nu stiu cum se completeaza in adeverinta de vechime la rubrica:\\" Salariul de baza inclusiv sporurile care intra in ... (vezi toată discuția)