Buna ziua!
Cum trec in Declaratia 112 o salariata care o sa termine concediu de maternitate si o sa intre in concediu de crestere a copilului pana la doi ani? In fiecare luna in aceasta perioada se trece nr de ore lucratoare din luna pe suspendate pana la revenire? In momentul intrarii trebuie sa-i trec la data plecarii data primei zile de intrare in CIC sau nu se trece nimic? De asemenea la''Asigurat/neasigurat pt concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate-Asigurat in sistemul de asigurari pt somaj'' ce i se trece 1-asigurat sau 2-neasigurat? Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
1. Data la care a intrat in CIC este data plecarii.
2. La asigurat/neasigurat concedii si indemnizatii treceti 2
3. La asigurat/neasigurat somaj treceti 1
4. Toate orele din luna le treceti suspendate
Multumesc mult inca odata pt raspunsul d-voastra!:)=D>
As mai avea o nelamurire, caci m-am impotmolit in concedii de maternitate,CIC....si nu stiu cum sa mai fac sa mai fie corect?!of!
cum trec in statul de salarii salariata care are si concediu maternitate, pt care nu se ia impozit cf. codului fiscal, sanatate si somaj, si ceva ore lucrate, pt care se iau toate taxele? Pe venit net si baza calcul impozit ii trec suma rezultata din scaderea:
1.venit brut pt ore lucrate-cas(inclusiv cel calculat pt medical la castigul mediu brutx35%xnr. de zile de cm)-sanatate-somaj=v.n-deducere(calculata la venitul pt orele lucrate sau si cu medical?)=v.b.c
sau
2. venit brut pt ore lucrate + suma medical-cas(inclusiv cel calculat pt medical la castigul mediu brutx35%xnr. de zile de cm)-sanatate-somaj=v.n-deducere(calculata la venitul pt orele lucrate sau si cu medical?)=v.b.c
dar impozitul calculat numai pt ore lucrate.
Saptamana viitoare trebuie sa fac statul si nu stiu exact cum e corect?:(:((