avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitare - cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitare - cazier

Buna ziua
As dori sa stiu si eu ce inseamna mai exact liber de sarcni cand vinzi un teren.Daca unu ocupa terenul abuziv fara dreptul proprietarului inseamna ca terenul nu e liber de sarcini si proprietarul nu poate sa vanda terenul?Daca proprietarul iti face un antecontract de vanzare cumparare si este mentonat faptul ca ai dreptul de folosinta asupra terenului care sunt drepturile tale pt acel teren/?
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 13:30, 19 Noiembrie 2010
liber de sarcini=teren neipotecat, gajat, nu exista, anterior vinzarii, un antecontract de vinzare incheiat cu o alta persoana decit cea a cumparatorului, nu exista un litigiuetc. in cazul vinzarii cu dreptul de folosinta rezervat de cumparator, dreptul de folosinta este limitat in timp si, o eventuala revinzare trebuie sa tina cont de dreptul de folosinta existent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren qeruta qeruta Buna ziua As dori sa stiu si eu ce inseamna mai exact liber de sarcni cand vinzi un teren.Daca unu ocupa terenul abuziv fara dreptul proprietarului inseamna ... (vezi toată discuția)
Vanzarea-cumpararea unui imobil obtinut de vanzator prin executare silita de vanzator folio folio Buna ziua, As vrea sa am o parere avizata despre urmatoarea situatie. Urmeaza sa cumpar un apartament obtinut prin executare silita de vanzator. Actul de ... (vezi toată discuția)
Intentia de vanzare liliana liliana Am si eu o nelamurire...intentia de vanzare poate fi asimilata cu antecontractul de vanzare cumparare???? (vezi toată discuția)