avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vatamare corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vatamare corporala

Buna ziua tuturor, sunt nou pe acest site si as vrea sa va intreb cate ceva despre ceea ce am facut eu . O sa va povestesc pe scurt .
Acum 1 an si ceva l-am batut eu cu un prieten de-al meu pe un baiat care are 20 de ani acum, are intre 25 - 30 zile de ingirijiri medicale si eu am primit incadrarea de Vatamare Corporala,iar prietenul meu de Lovire si altele ( nu stiu mai stiu exact cum are) , acum 10 zile procesul meu sa terminat ( tin sa mentionez cand am facut fapta amandoi eram minori si nu am mai fost niciodata prin judecati ) , Judecatoarea ne-a dat amenzi penale la amandoi sa platim spitalul si cheltuielile juridice pentru ca el nu a vrut ( si nici nu vrea ) daune morale sau materiale, parintii mei stau prost cu banii, si abia daca aveau sa plateasca ceea ce imi daduse acum, dar avocata spune ca sa ii mai dam jumatate din barou adica 7,5 milioane si nu avem de unde . Intrebarile mele ar fii urmatoarele :
1. Ce rost are sa mai platesc avocatul cu 7,5 mil daca acest recurs mai tine 3 dati de proces maxim ?!
2. Mai poate avocatul face ceva in cazul asta ?

P.S.: banuiesc ca el a facut recurs pe baza ca nu e multumit de pedeapsa deoarece nu a cerut daune morale si nici materiale , scuze daca v-am ametit , dar va rog frumos sa imi dati niste sfaturi care sa ma ajute , va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Lucian91 , utilizator 22:20, 23 Ianuarie 2011
Sugestia mea este sa nu renuntati la avocat, chiar daca va trebui sa dati o suma de bani in plus.
Insa, fara a dori sa va jignesc, nu cred ca sunteti in masura a cantari pretul efortului depus de catre un avocat in apararea liberatatii d-voastra.
Va doresc succes si sa fiti intelept.
Poate ca nu se va schimba nimic in recurs.
Ce s-ar putea schimba?
pai s-ar putea schimba de la Amenda Penala la Suspendare , ceea nu ma multumeste deloc , adica nici nu tre sa fiu multumit , daca eram calculat la momentul potrivit nu mai sufeream atat , pentru pumni si picioarele date , dar asta e acum tac si inghit , dar cel mai mult ma doare ca parintii mei sufera enorm si sunt langa mine si ma sprijina si as vrea sa se termine odata, ce o fii , o fii , acuma nu stiu daca s-ar putea schimba de la acest recurs din Amenda Penala la Suspendare si daca va fii mai greu sa fac reabilitarea daca primesc suspendare.
Sa se schimbe din "amenda in suspendare"?
Diferenta este ca amenda penala ramane mai putin timp in cazier.
Eu zic sa asteptati, iar daca se face de altcineva apel angajati aceiasi avocata fiindca daca v-a scos cu amenda penala se pricepe.
Mersi pt ajutor si pt sfaturi mai am inca o intrebare. Dupa acest recurs el poate sa mai faca vre-un recurs daca nici atunci nu ii convine pedeapsa sau ramane tot la fel ?
Ultima modificare: Vineri, 19 Noiembrie 2010
Lucian91, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua laura cismaru laura cismaru Ma numesc laura am si eu o intrbare cumnatu meu a facut o talharie si e in arest preventiv de 30 de zile acuma in martie pe 23 are procesu .Imi puteti spune de ... (vezi toată discuția)
Derulare proces dupa arestare preventiva  Loredana Puscasu Loredana Puscasu O persoana a talharit o alta persoana, a batut-o, pentru a-i lua banii iar dupa 24 de zile de spitalizare la ATI, persoana talharita a decedat. Cel care a ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea faptei de tilharie in cazul in care s-a recuperat prejudiciul si inculpatul doar a strins-o de mina pe victima altul fiind de fapt autorul tilhariei* dekko_flori dekko_flori baiatul meu de 19 ani a plecat la 7 dimineata impreuna cu baiat de 24 de ani la plimbare cu bicicleta,pe drum cel de 24 ani a atacat o femeie si i-a luat ... (vezi toată discuția)