Ma numesc laura am si eu o intrbare cumnatu meu a facut o talharie si e in arest preventiv de 30 de zile acuma in martie pe 23 are procesu .Imi puteti spune de ce iau luat si dreptu la vizita?eu ma tot gandesc si imi dau singura pareri poate sa fie si din cauza ca al poate lasa in libertate? Multumesc anticipat
Poate s-a comportat necorespunzător în arest, iar această măsură reprezintă o sancțiune. Puțin probabil să îl lase în libertate până la proces. Cumnatul dvs. nu a încercat să facă nimic pentru a scăpa de pedeapsă? de exemplu să încerce împăcarea cu victima, sau să încerce o o mediere.
A incarcat sa se impace cu partea vatamata a incarcat sa ai dea si banii dar el nu a aceptat. In arest nu a facut nimic rau adica sa comportat chiar bine. eu ma referema daca ai poate da drumu acum cand are procesu ? Multumesc.
Si vroiam sa va mai intreb inca ceva. Cu cumnatu meu mai are un baiat care el a fost capu sa faca talharia iar baiatu cel lant la si batut. Dar cumnatu meu nu la atins decat au impartit banii si partea vatamata are 40 de zile de spitalizare. cum ca cumnatu meu nu mai are antecedente penale e la prima fapta asta cu talharia are vrio posibilitate sa ai dea drumu cu suspendare sau arest domiciliar...?? Multumesc din suflet pentru raspuns.