avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

am fost la un interviu la o firma italiana de recuperari credite.au acceptat sa vin la un curs de pregatire care a durat 2 saptamani.nu mi s-a spus daca dupa cele 2 saptamani o sa fiu angajata sau nu dar dupa ce am finalizat cursul am fost trimisa acasa.mi s-a spus ca trebuie sa mai invat italiana ca nu conversez f bine. ce as putea sa fac in acest caz?am pierdut 2 saptamani cate 6 ore degeaba,fara nici un rezultat.
Cel mai recent răspuns: Silvia loredana Dimescu , Mediator 18:04, 19 Noiembrie 2010
Din punctul meu de vedere, atat timp cat nu ati semnat nimic nu aveti ce face... Mai ales ca au spus ca este curs - daca spuneau ca este perioada de proba poate ati fi reusit sa faceti ceva, avand in vedere ca perioada de proba trebuie inclusa in contractul individual de munca...
mi s-a spus sa mai invat italiana eventual sa fac un curs de italiana si sa revin in ianuarie cand se mai face cursul dar nu stiu ce sa fac.oare se merita sa ma mai duc iar in ianuarie la curs.as putea sa le cer o adeverinta ca am facut cursul la ei,m-ar ajuta cu ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere magistraturã august 2013 clara_vidori clara_vidori Si o luam de la inceput ... Mai e ceva timp, dar nu prea mult. Asa ca prima intrebare e: Dupa ce sa invatam? (vezi toată discuția)
M-am saturat de inm pana peste cap!!! Costinescu2003 Costinescu2003 Sunt un candidat care a dat de 6 ori la inm! Am invatat pe rupte! am trecut de trei ori de grilele juridice(2003,2005 si 2008). Anul asta am facut 73 de puncte ... (vezi toată discuția)
Contract determinat pe o luna de zile IrinaDu IrinaDu Acum doua saptamani am inceput un training la o companie de e-commerce. In aceste doua saptamani singurul act pe care il aveau din partea mea era o copie dupa ... (vezi toată discuția)