Buna seara
Numele meu este Oana. Am lucrat la o societate pana in august 2010. Am depus o cerere de incetare a contractului de munca cu acordul partilor pe data de 16 august, insa sefii nu au semnat-o, nici nu o mai gasesc. Nu am depus cerere de demisie pentru ca pe data de 21 august trebuia sa plec din tara si nu aveam timp sa fac perioada de preaviz.
Mi-au trimis adresa, abia acum, sa ma prezint la sediul societatii in vederea *efectuarii cercetarii disciplinarii prealabile . cercetarea se impune avand in vedere faptul ca inregistrati absentele nemotivate, incalcand astfel regulele de disciplina muncii prevazute in regulamentul intern art19 al sociatatii si codul muncii . in situatia in care nu veti da curs prezentei vom proceda legal.* Nu ma pot prezenta ca nu sunt in tara.
Ce se poate intampla, ci ce pot face eu.
Ba da. A fost inregistrata cu data de 12 august. Eu am fost la serviciu pana pe data de 16 august, dupa care nu m-am mai prezentat datorita unui conflict avut cu seful. Ei susutin ca nu m-am prezentat la munca de pe 13 august. Am lucrat la firma 3 ani , dar in ultimul an nu am mai semnat condica de prezenta.
daca a fost inregistrata cererea cum sa aveti absente nemotivate? faceti o cerere scrisa catre ei prin care sa explicati ca cererea e inregistrata din 12.08.2010.
Cererea de incheiere a contractului de munca este din 12.08.2010, dar sefii au amanat sa o semneze. Eu am facut o copie dupa acea cerere, insa la firma nu se mai gaseste.
Demisie corecta ?
so2ro
Buna ziua,
[b]1.[/b] O demisie datata in data de 23 august, inaintata in data de 24 august, care a primit numar de inregistrare in 25 august, si prin care ... (vezi toată discuția)