avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozitul majorat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozitul majorat

Detin in propietate 50% din partamentul de domiciliu si (deci nu am un apartament in proprietate) De ce m-i se impoziteaza cu 65 % in plus cele 25 % pe care le mai am in proprietate de la o garsoniera?!? Am doua locuinte?Un calcul simplu aritmetic, adica 25/100 + 50/100 = 75/100 adica 0,75, deci nu face un intreg. Foamea bate logica.
Ultima modificare: Vineri, 19 Noiembrie 2010
flopozippo, utilizator
Cel mai recent răspuns: flopozippo , utilizator 18:11, 20 Noiembrie 2010
Daca vreunul din apartamente este mostenit, nu se considera a doua proprietate si nu se plateste impozit majorat!
Multumesc pentru raspuns. Nu este mostenit. Este o locuinta cumparata , fiecare participand la achizitionare cu suma care a avut-o.Cum poate o lege sa aiba astfel de scapari? Juristii care elaboreaza astfel de hotarari nu au intuitie si nici logica. De fapt sunt politicieni si este suficient.
Dar vin cu o alta intrebare. Cum se face inregistrarea la circa financiara? Se pot inregistra doua persoane pe acelasi nume si acelasi CNP?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe a doua locuinta sfinxul35 sfinxul35 Detin in proprietate un apartament pe numele meu dinainte de casatorie, in timpul casatoriei am cumparat o garsoniera pe numele sotiei , amandoi avem adresa de ... (vezi toată discuția)
Lamurire impozit majorat a doua locuinta gruias gruias Eu am o locuinta dobandita anterior casatoriei. La care avem acum domiciliu eu si sotia. Dupa casatorie am mai dobandit un apartament si in acte suntem ambii ... (vezi toată discuția)
Functionare asociatie proprietari - votul in adunarea generala - l230/2007 art. 25 contactpn contactpn In Legea 230/2007 infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari, la art. 25 (1) pct; a) se spune \"fiecare proprietar are dreptul la un ... (vezi toată discuția)