va scriu aceste randuri in speranta ca imi puteti da cateva sfaturi legate de problema de care m-am lovit.
Acum 6 luni de zile mi-am schimbat locul de munca. Totul a fost in regula pana acum cateva zile cand mi s-a impus sa semnez o fisa a postului , antedatata ( data coincidea cu data semnarii contractului de munca ) care continea destul de multe atributii in plus, cu care nu am fost de acord, si pe care am mentionat ca o semnez doar cu data actualizata. In momentul in care am refuzat sa semnez , patronul a incercat sa ma forteze cu o tirada de injurii verbale sa imi semnez demisia, a inceput sa ma bruscheze , si m-a dat afara din unitate urlandu-mi sa nu mai calc pe acolo pana nu semnez fisa postului. Evident am mers direct la politie unde am facut o sesizare contra individului pentru agresiune , ulterior am mers si la ITM unde am facut o alta sesizare cu privire la fisa postului antedatata si demisia fortata.
Va rog sa imi spuneti cum credeti ca ar trebui sa procedez mai departe din punct de vedere legal, pentru ca eu sunt inca sub contract , nu am primit nici o hartie acasa, insa nici la serviciu nu pot merge din cauza ca imi este teama pentru sanatatea si integritatea corporala.
Va multumesc in avans si astept sfaturile dumneavoastra cu interes.
1. Daca ati sesizat Politia si ITM este bine sa asteptati raspunsul lor.
2. Puteti actiona pe angajator in judecata la Tribunalul din judetul in care aveti domiciliul. Fiind litigiu de munca nu platiti taxe.
Hartuire morala
nastro
Daca sunt hartuit moral de seful meu si toti m-au izolat de teama lui ce ma sfatuiti sa fac?Ma jigneste si marginalizeaza si asteapta sa cedez psihic si sa-mi ... (vezi toată discuția)