ce anseamna anscris oficial pe mine mau prins cu analize facute pe naspa pentru obtinera permisului de port arma cei de la IPJ ILFOV VA rog frumos sa ami spuneti cu ce sentinta ma pot alege sau amenda????
Mi se pare ca ati mai deschis un topic cu aceiasi tema la care vi s-a raspuns,dar nu ati dat detalii despre anlizele considerate de dvs"naspa"
Incercati sa dati detaliile necesare,dar daca se poate intr-o limba romana inteligibila si fara a folosi cuvinte de argou
adica a compledtat cineva fisa de analize si eu m-am adus la ipj ilfov cu fisa pentru eliberarea unui permis de port arma iar cei de acolo si-au dat eama despre ce este vorba
Inscrisul folosit de dvs pe care au fost inserate analizlee in mod fals,este considerat un inscris oficial.
Daca nu aveti antecedente penale,ati a avut o atitudine de cooperare cu organele de urmarire penala si veti avea aceiasi atitudine si in instanta,in functie de alte circumstante personale este posibil sa fiti condamnat la o pedeapsa cu suspendarea executarii,conf.art.81 c.pen
Pistol cu bile
Niunin Tiberiu
Astazi am aflat ca un prieten de-al meu s-a folosit de pistoletul cu bile pe care il avea asupra sa in timp ce iminent parea sa fie agresat de un individ cu ... (vezi toată discuția)