avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... parat in proces
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

parat in proces

ce anseamna anscris oficial pe mine mau prins cu analize facute pe naspa pentru obtinera permisului de port arma cei de la IPJ ILFOV VA rog frumos sa ami spuneti cu ce sentinta ma pot alege sau amenda????
În primul rând nu se scrie cu â la începutul și sfârșitul cuvântului ci cu î. Cu â se scrie numai în interiorul cuvântului!!!

Ce inseamna analize facute pe naspa , daca inseamna ca ati falsificat analizele e dosar penal.
Mi se pare ca ati mai deschis un topic cu aceiasi tema la care vi s-a raspuns,dar nu ati dat detalii despre anlizele considerate de dvs"naspa"
Incercati sa dati detaliile necesare,dar daca se poate intr-o limba romana inteligibila si fara a folosi cuvinte de argou
adica a compledtat cineva fisa de analize si eu m-am adus la ipj ilfov cu fisa pentru eliberarea unui permis de port arma iar cei de acolo si-au dat eama despre ce este vorba
Inscrisul folosit de dvs pe care au fost inserate analizlee in mod fals,este considerat un inscris oficial.
Daca nu aveti antecedente penale,ati a avut o atitudine de cooperare cu organele de urmarire penala si veti avea aceiasi atitudine si in instanta,in functie de alte circumstante personale este posibil sa fiti condamnat la o pedeapsa cu suspendarea executarii,conf.art.81 c.pen

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul de procedura penala (uz de fals) vivi_sil vivi_sil Va salut cu respect. Va rog frumos stie cineva si vrea sa ami spuna care ar fi amenda pentru uz de fals.Dovada uzului de fals se face prin prezentarea unor ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pistol cu bile de cauciuc Valentines Valentines In urma cu ceva timp am achizitionat un pistol cu bile de cauciuc legal inregistrat la politie de la un magazin de arme si moniti,dupa ceva timp am constatat ... (vezi toată discuția)
Pistol cu bile Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Astazi am aflat ca un prieten de-al meu s-a folosit de pistoletul cu bile pe care il avea asupra sa in timp ce iminent parea sa fie agresat de un individ cu ... (vezi toată discuția)