avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Regimul ordinelor de compensare interne. Stingerea ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Regimul ordinelor de compensare interne. Stingerea datoriilor!

Am si eu o intrebare, asi dori sa stiu la ce articol din codul fiscal post sa gasesc informatii despre regimul de stingere al datoriilor si creeantelor prin emiterea de ordine de compensare intre furnizori si clientii interni.
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 23:11, 19 Noiembrie 2010
Buna seara
Temeiul legal este ORDONANŢÃ DE URGENŢÃ nr. 77 din 1 iunie 1999 privind unele măsuri pentru prevenirea incapacităţii de plată , regulamentul de aplicare
publicat în Monitorul Oficial cu numărul 416 din data de 30 august 1999 si normele metodologice publicate în acelasi monitor oficial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare dena71 dena71 De la firma X am cumparat marfa, la randul meu eu i-am vandut niste mijloace fixe. Am posibilitatea de a efectua compensatie? (vezi toată discuția)
Formulare compensare nicotorok nicotorok Buna ziua, Am si eu o intrebare referitoare la compensarea intre furnizor-client. Ce formulare trebuie folosite si care este procedura de ... (vezi toată discuția)
Proces verbal compensare georgianan georgianan va rog daca ma puteti ajuta cu un model de proces verbal de compensare intre 2 firme (client si furnizor) pentru o anumita suma....fara a mai implica si ... (vezi toată discuția)