Proces de partaj. Copilul îmi este încredințat mie.
În timpul divorțului, fosta soție a adus o adeverință de salar pe 6 luni cu 1500 roni venit net mediu lunar, după care s-a stabilit pensia alimentară.
Acum, la partaj, în dorința de a demonstra marea contribuție la obținerea bunurilor aduce dovezi (copie după cartea de muncă) că în aceeași perioadă de 6 luni a avut venituri brute de 5000 de roni. Acestea sunt, de fapt, veniturile corecte, care includ și sporurile și stimulentele, iar eu știam acest lucru.
ÎNTREBARE: în baza documentelor depuse la dosarul de partaj, pot deschide un alt proces (civil) pentru recalcularea pensiei alimentare corecte?
Având în vedere că pensia alimentară primită de un an de zile s-a calculat pe un document fals, se poate cere retroactiv diferența rezultată?
Ce modalitate de recalculare a pensiei există? Cerere la judecătorie?
Atunci când nu există dovezi scrise în privința veniturilor celuilalt, pot solicita judecătoriei să ceară adeverință de venit de la instituția angajatoare a fostei consoarte? Se practică?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pensie alimentara
conico
buna ziua!
as dori sa stiu care este procentul de pensie alimentara pentru un copil dintr-o casatorie anterioara a iubitului meu!
el a divortat prin 2004, ... (vezi toată discuția)