avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... neplata pensiei alimentare din urma
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

neplata pensiei alimentare din urma

am dato la parchetu buftea insa a spus k a platit cu mult peste iar ei nu au cerut dovezile ce fac/
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 16:59, 10 Decembrie 2010
la ce anume va referiti? neplata pensiei alimentare? :)
Detaliati subiectul,eventual intr-o limba romana mai inteligibila
ma cheama Tuloiu Mihai si am o fata de 4 ani si 9 luni ,eu am castigat custodia fetei mama fiind obligata la plata pensiei alimentare in valoare de 300 lei lunar.Ea trebia sa inceapa sa plateasca din data de 13 aprilie 2007 platind pana acum numai un sfert din bani,pana acum cu aproximatie mai avand sa plateasca inca vreo 86mil.Sa se inteleaga ca banii care mi ia trimis pana acum au fost o luna da alte 4-5 nu.Am facut plangere la politie dupa 3 luni consecutive chemando ea spunand ca a platit aproape tot si k nu are venituri.Doamna desi nu platestie pensia cand vine data de vizita face scandal ca nu ii dau fata.cum pot sa scot banii de la ea stiu ca eu mi-am asumat raspuderea sa cresc copilul dar cred ca ar trebuii sa contribuie si mama ptr ca fata ma duce la aproape 5-6 mil lunar,i-am cerut makr gradinita s-o plateasca dar ma amana mereu iar eu nu pot sa ast mereu dupa ea ptr k dak nu platesc gradinita la timp mie imi da fata afara dar ea stie asta?ea crede ca mie imi face rau dar de fapt ii face rau propiei fice
Aveti posibilitatea executarii sentintei civile de obligare la pesnie a mamei copilului,prin intermediul unui executor judecatoresc,dupa ce in prealabil,investiti sentinta cu formula executorie la instanta care a pronuntat-o.
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata partiala a pensiei alimentare costel.m costel.m Am hotarare judecatoreasca pentru plata pensiei alimentare de catre sotia mea an cuantum de 16.5%.An prezent este plecata an strainatate unde munceste fara ... (vezi toată discuția)
Părintele nerezident cere înapoi pensia de întreținere pentru perioada de vacanță cât minorul a stat la el. sunt obligată să i-o dau? Julieta juli Julieta juli Bună ziua. Sunt divorțata de aproape 7 ani cînd avea copilul 10 luni. Fata este facuta prin inseminare cu sperma de la donator(recunoscută de de fostul ... (vezi toată discuția)
Divort ci minor- neintelegeri intre parinti ElianaS ElianaS Buna seara!Am un var care este in divort,au un copil impreuna,insa nu se inteleg asupra custodiei minorului,acesta avand 6 ani!Fosta sotie nu il lasa pe varul ... (vezi toată discuția)