avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... parasire domiciuliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

parasire domiciuliu

In ce conditii poate parasi domiciliul o persoana care vrea sa bage divort fara sa ii cauzeze probleme in cadrul divortului ?

Situatia este urmatoarea: mama mea suporta foarte multe(jigniri etc) si eu nu mai sunt de acord sa stea acolo. As vrea sa se mute la mine dar mi-a spus ca stie ca parasirea domiciliului este un lucru foarte grav care cantareste mult la divort. Eu nu pot sa cred ca in mileniul asta esti obligat sa induri atatea ca sa nu existe un motiv juridic de genul ai plecat din domiciliu.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Noiembrie 2010
LIVIUpopescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: LIVIUpopescu , utilizator 11:23, 20 Noiembrie 2010
Multumesc pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort urat cristinnaX cristinnaX va scriu in numele mamei, si cer ajutor. tatal meu bea de zeci de ani, eu doar asa mi-l aduc aminte. noi am fost 4 frati la parinti, iar acum toti suntem ... (vezi toată discuția)
Divort, parasire de domiciliu simona2929 simona2929 Buna ziua!Acum 6 luni am parasit domiciliu conjugal din cauza sotului ptr batai,certuri,jigniri,etc. acun 2 sap ma dat in judecata pentru parasirea ... (vezi toată discuția)
Pentru parasirea domiciliului conjugal de catre sotie radu ion radu ion ce pot face in situatia de fata sotia mea a parasit domiciliul conjugal?as dori sa divortez pot pune ca acuzatie aceasta fapta (vezi toată discuția)