avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Multa bafta maine.Sa fiti invingatori!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Multa bafta maine.Sa fiti invingatori!

Din tot sufletul sa reusiti maine, sa dati ce e mai bun din voi si sa fiti cat mai multi intrati, din cei de pe forum.
BAFTA !

Cu drag, Maye,

Tututor celor care maine sunt in focul examenului
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Noiembrie 2010
ContSters170895, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters170895 , utilizator 19:58, 20 Noiembrie 2010
MayeMaya a scris:

Din tot sufletul sa reusiti maine, sa dati ce e mai bun din voi si sa fiti cat mai multi intrati, din cei de pe forum.
BAFTA !

Cu drag, Maye,

multumim ca esti alaturi de noi. =D> Speram sa nu te dezamagim! :luck:Multi colegi deja nu mai sunt pe forum...
Sa inteleg ca esti exceptia????:D

Bafta multa atunci...si sa te vad intrat/intrata.

O seara frumoasa .:):coffee:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Una pe zi! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR E vorba de o melodie pe zi, incepand de azi, pentru frumoasele si distinsele noastre colege! Cu toata ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de la mos craciun Ares-3 Ares-3 Dragii mei, Anul acesta m-am hotărât să ascult şi dorinţele adulţilor. Am bântuit internetul câteva luni până m-am hotărât. Am ales ... (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)