avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia de intretinere

poate fi silit fostul sot sa aduca contractul de munca din germania pentru majorarea pensiei de intretinere sau cum pot dovedi aceasta? multumesc!
Cel mai recent răspuns: FLORIN RADU , Avocat 07:38, 21 Noiembrie 2010
Unde sa aduca contractul?
Intr-un proces civil reclamantul trebuie sa-si dovedeasca pretentiile si sa le probeze. Puteti face insa demersuri prin consulat si ambasada, daca lucreaza cu acte in regula.
in instanta daca ii deschid proces pentru marire pensie de intretinere
simonaoprica a scris:

Unde sa aduca contractul?
in instanta daca ii deschid proces pentru marire pensie de intretinere
dupa ce deschideti procesul, cereti instantei sa efecteze adrese catre institutiile care ar putea avea acces la contractul respectiv: consulat, ambasada, ministerul muncii, anofm ...
Ultima modificare: Duminică, 21 Noiembrie 2010
FLORIN RADU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare pensie ionicon ionicon buna ziua, doresc si eu o lamurire daca este posibil. cu ceva timp in urma am divortat si pentru ca eu am solicitat copilul fostul sot trebuie sa-mi dea ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Angela71 Angela71 Buna ziua sunt divortata din 2011 , tatal copiilor lucreaza cu acte legale avand si o firma in germania mentionez ca la data divortului aveam 5 copii minori ... (vezi toată discuția)
Am divorțat în urmă cu 5 ani si pensia alimentara a fost stabilită ... GhilezanD. GhilezanD. Am divorțat în urmă cu 5 ani si pensia alimentara a fost stabilită atunci la suma de 200 lei pentru fiecare copil,doi copii.As vrea sa cer marirea acesteia ... (vezi toată discuția)