avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am divorțat în urmă cu 5 ani si pensia alimentara a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am divorțat în urmă cu 5 ani si pensia alimentara a fost stabilită ...

Am divorțat în urmă cu 5 ani si pensia alimentara a fost stabilită atunci la suma de 200 lei pentru fiecare copil,doi copii.As vrea sa cer marirea acesteia dupa venitul actual,fostul soț lucrează în Germania și în plus a depus dosar si pentru alocație in Germania .Spune că dosarul sa aprobat dar refuză să de-a bani copiilor.Cum sa procedez in această situație, ce documente am nevoie?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:18, 7 Septembrie 2021
Trebuie să formulați o acțiune de majorare a pensiei de întreținere și să solicitați miterea de către instanță a unei adrese la locul de muncă al pârâtului pentru a se comunica veniturile pe care îl încasează.
asta inseamna ca dvs trebuie sa cereti comisie rogatorie ca instanta de acolo sa faca adresa, nu are cum sa faca adresa o instanta din romania.
si nici nu trebuie sa stiti cat castiga daca cereti pensie in procent, 1/3 din cat castiga, ce aveti de probat e ca munceste in Germania.
Mai cereti sa fie obligat sa va dea alocatia primita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Burca Adrian Burca Adrian buna seara,as dori sa ma ajutati cu un raspun cu privire la pensia alimentara pe care o primesc pentru fiica mea ,fostul sot lucreaza acum in strainatate si ... (vezi toată discuția)
Marirea pensiei alimentare anca26mely anca26mely as dori sa stiu daca la depunerea actelor pt marirea pensiei alimentare am nevoie de avocat si daca trebuie sa ma prezint la tribunal la termenul citat (vezi toată discuția)
Comisie rogatorie sory29 sory29 pe scurt:fostul sot plecat in belgia de 3 ani,lucreaza cu acte in regula,plateste pensia copilului 125 ron!!!etc...am solicitat o comisie rogatorie in vederea ... (vezi toată discuția)