Am divorțat în urmă cu 5 ani si pensia alimentara a fost stabilită atunci la suma de 200 lei pentru fiecare copil,doi copii.As vrea sa cer marirea acesteia dupa venitul actual,fostul soț lucrează în Germania și în plus a depus dosar si pentru alocație in Germania .Spune că dosarul sa aprobat dar refuză să de-a bani copiilor.Cum sa procedez in această situație, ce documente am nevoie?
Trebuie să formulați o acțiune de majorare a pensiei de întreținere și să solicitați miterea de către instanță a unei adrese la locul de muncă al pârâtului pentru a se comunica veniturile pe care îl încasează.
asta inseamna ca dvs trebuie sa cereti comisie rogatorie ca instanta de acolo sa faca adresa, nu are cum sa faca adresa o instanta din romania.
si nici nu trebuie sa stiti cat castiga daca cereti pensie in procent, 1/3 din cat castiga, ce aveti de probat e ca munceste in Germania.
Mai cereti sa fie obligat sa va dea alocatia primita.
Comisie rogatorie
sory29
pe scurt:fostul sot plecat in belgia de 3 ani,lucreaza cu acte in regula,plateste pensia copilului 125 ron!!!etc...am solicitat o comisie rogatorie in vederea ... (vezi toată discuția)