avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

buna seara,as dori sa ma ajutati cu un raspun cu privire la pensia alimentara pe care o primesc pentru fiica mea ,fostul sot lucreaza acum in strainatate si vreau sa stiu daca are salariul mai mare nu este obligat sa plateasca automat mai mult si ce ar trebui sa fac ,ce avocat sa angajez pentru asta va multumesc
Cel mai recent răspuns: Burca Adrian , utilizator 08:56, 15 Februarie 2018
Buna seara,
Va trebui sa va adresati instantei si sa solicitati de la angajatorul din strainatate adeverinta de salariu.
Va puteti cauta avocat fie la baroul din zona fie unul dintre consultanti.
Multumesc frumos mi-ati fost de mare ajutor
Aveti pensia fixata in procent sau de ce credeti ca trebuie automat sa va trimita mai mult ?
Angajatorul starin nu se supune cererii dvs si nici instantei romanesti, ar trebui sa cereti comisie rogatorie in scopul aflarii salariului, dar pana la asta , trebuie sa cereti marirea pensiei si sa dovediti ca nevoile copilului au crescut. Astea toate, daca aveti pensia fixata in suma fixa.
Daca aveti pensia fixata in procent, nu aveti treaba la judecatorie, trebuie sa puneti in executare hotararea acolo. Stiti in ce tara e, unde lucreaza ?
Se apeleaza la ministerul justitiei in vederea executarii lui in strainatate.

[ link extern ]

[ link extern ] /
Eu acum locuiesc In constanta impreuna cu fata mea tatal ei este angajat la o firma din italia domiciliul conform buletinului este in botosani trebuie sa merg la botosani sa caut un avocat sau pot merge la baroul din constanta
Si inca ceva stiu toate detaliile de la angajatorul actual ce salariu are ce vechime are localitatea unde se afla si numele firmei
Ultima modificare: Joi, 15 Februarie 2018
Burca Adrian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț în românia, cuplu cu ultimul domiciliu în străinătate. care e instanța competentă și unde se face comisia rogatorie? Tamarra Tamarra Buna ziua ,daca un dosar de divort este declinat la judecatoria sectorului 5 ,pe motiv ca nu este competenta sa judece un divort avand in vedere ca ambele ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere teo17_pop teo17_pop buna ziua. sunt studenta iar tatal meu trebuie sa-mi plateasca pensie de intretinere.El este plecat in strainatate,are un contract de munca incheiat in ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare (tatal lucreaza in germania) dia_dia45 dia_dia45 Buna ziua, as dori niste informatii foarte pretioase de la domniile voastre si anume va voi relata in continuare problema mea... Sunt div. de 4 ani si ceva, ... (vezi toată discuția)