avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit cheltuiala deductibila
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

cheltuiala deductibila

O societate multinationala care a benefeiciat de un credit extern pentru majorare capital social isi poate deduce cheltuiala pentru calculul impozitului pe profit?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 14:20, 21 Noiembrie 2010
Cheltuiala cu impozitul pe profit este cheltuiala nedeductibila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl cu cifra de afaceri sub 1.000.000 euro in 2017 valentin1967 valentin1967 Buna ziua, Incepand cu 1 ianuarie 2018 toate societatile comerciale(cu cateva exceptii) trec de la impozitul pe profit de 16% la impozitul pe venit de 1%. ... (vezi toată discuția)
Tratament fiscal Nastasia64 Nastasia64 Am rugamintea sa ma lamuriti in urmatoarea situatie; - acem o societate cu activitate zero, nu a emis nici o factura de la infiintare; -a cumparat un ... (vezi toată discuția)
Minus gestiune-gestionar cu urmarire penala ContSters27400 ContSters27400 Dragii mei, referitor la minusurile din gestiune, eu am urmatorul caz: gestionarul firmei a plecat intr-o zi, bine-merci, cu ceva marfa dupa el. Pentru lipsa ... (vezi toată discuția)