avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Costuri Intreprindere Individuala
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Costuri Intreprindere Individuala

Buna ziua. Cat m-ar costa dechiderea unei I.I. cu tot cu avize, acte necesare pentru o alimentara/magazin in scoala? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Secundanatura , utilizator 13:33, 22 Noiembrie 2010
Deschiderea unei II nu e scumpa. Inclin sa cred ca pana in 500-600 ron. Avizele insa s-ar putea sa coste. Trebuie sa indepliniti anumite conditii, o suprafata minima impusa de DSV, DSP si alte organisme, aviz de la pompieri, conditii de utilitati, va mai sunt impuse si conditii privind marfa pe care doriti sa o comercializati si mukte altele. Din pacate nu e suficient doar aranjamentul cu conducerea scolii... Succes!
Va multumesc pentru raspuns.
Pot sa angajez la Intreprinderea Individuala care e pe numele meu, pe cineva din familie? (mama sau frate)
Maine ma duc sa deschid firma si mi-e teama ca fac vreo greseala. Trebuie sa stiu daca pot angaja din familie.
In alta ordine de idei, care ar fi cea mai avantajoasa forma de PF?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen magazin alimentar/ restaurant Alex Danit Alex Danit As vrea sa infiintez un srl in afara perimetrului unei scolii,dar in apropiere de aceasta.Ca sa evit acea lege cu fast-food-ul langa scoli(srl-ul va ... (vezi toată discuția)
Comert intracomunitar,certificate calitate ptodus gheraliagabriela gheraliagabriela am un furnizor in spatiul Ue pentru un produs alimentar ambalat(cafea). Firma respectiva imi trimite marfa de pe piata europeana, necumparata direct de la ... (vezi toată discuția)
Noile cerinte 2007 ptr infiintare magazin camy2555 camy2555 Ma tot gandesc de vreo 2luni ce afacere sa deschid,mi-au trecut prin cap tot felul de idei:magazin alimentar in cartier(deja vadul este format a fost un ... (vezi toată discuția)