avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intarziere plata expertiza partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intarziere plata expertiza partaj

In procesul de partaj aflat in al treilea an de desfasurare, adversarul are urmatoarele restante de plata:
1 rest plata expertiza imobil de un an de zile
2 rest plata expertiza topo de 6 luni
3 rest plata reexpertizare topo de 2 luni
Suntem incunostintati de catre avocat advers ca vor face obiectiuni si la cea de-a doua expertiza topo ceruta de ei. Intrebare: in aceste conditii in care restantele la expertize sunt de 3500 roni, li se admit obiectiunile de catre instanta?
Ce articol pot invoca pentru a grabi finalul procesului in aceste conditii?
Va multumesc anticipat pentru sfat.
Cel mai recent răspuns: lumi71 , utilizator 12:28, 21 Noiembrie 2010
Ma mir ca judecatorul nu a sesizat pana acum ce relatati dvs!
Faceti scris aceste mentiuni si supunetile atentiei judecatorului, pt a se pronunta pe ele!
Probabil ca ati ajuns deja la concluzia ca un proces de partaj este pe langa multe altele un razboi al nervilor care poate dura foarte multi ani atunci cand partile nu reusesc sa se inteleaga de buna voie. Daca "adversarul" cum il numiti Dvs doreste sa taraganeze va taragana mult si bine. Nu am trecut printr-un proces de partaj dar parerea mea este depinde de puterea nervilor. Care ii are mai tari, acela castiga. Sa nu uitam ca este important si modul in care isi sustin cauza in fata instantei, sau cu alte cuvinte competenta si integritatea avocatilor care reprezinta partile. Va urez nervi cat mai tari!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata expertize partaj gabone2008 gabone2008 In procesul de partaj aflat in al treilea an de desfasurare, adversarul are urmatoarele restante de plata: 1 rest plata expertiza imobil de un an de zile 2 ... (vezi toată discuția)
Actiune de partaj grãbit pentru caz de boalã szenikop szenikop Suntem în partaj cu fostul meu soţ de 3 ani, părinţii mei sunt şi ei proprietari a imobilului partajat. Tatăl meu s-a inbolnăvit de cancer , e într-un ... (vezi toată discuția)
Obiectiuni la raport expertiza topo zuzumama zuzumama Buna ziua.Referitor la raspunsul la obiectiunile raportului de expertiza luni 28 martie este al treilea termen la care nu a trimis nici un raspuns expertul ... (vezi toată discuția)