Buna seara.Am fost numit ca martor intr-un inccident neplacut- un sofer prins in stare de ebrietate ,conducand fara permis- ...Am fost citat ca martor pe data de 18 oct 2010,am fost insa inculpatul a cerut o amanare pe motiv ca doreste sa schimbe avocatul.Ni s-a spus sa mergem pe 24 noiembrie 2010 in calitate de martor,insa nu am primit nici o hartie,citatie.Este neparat sa ma prezint,avand in vedere ca nu am fost citat in scris? Astept raspunsuri,sfaturi.Multumesc
Corectez.....subiect: MARTOR
Ultima modificare: Duminică, 21 Noiembrie 2010 Ad3, utilizator
nu ati mai fost citat pentru ca ati fost prezent la termenul anterior si ati luat termenul in cunostinta. E bine sa va prezentati ca sa nu primiti vreo amenda
Anterior cu minim 5 zile termenului pe care il aveti in cunostiinta ,aveti posibilitatea sa informati instanta ,despre faptul ca a intervenit o problema independenta de vointa dvs situatie medicala,obligatie profesionala,care sa poata fi dovedita cu documente,situatie care va impiedica sa va prezentati la instanta
Martor
Ad3
Buna ziua.As dori un sfat....totul a inceput cand un individ a fost prins conducand in stare de ebrietate si fara permis de conducere.L-a prins politia,eu eram ... (vezi toată discuția)
Martor cu avocat
priya_22
Am primit o citatie in care spune ca trebiue sa ma prezint la proces ca si martor,''coplet penal cu arestati plus civili cu procuror,,.scrie ca partea citata ... (vezi toată discuția)