avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nelamurire licenta taxi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nelamurire licenta taxi

Doresc sa stiu daca pot inchiria o licenta taxi in Bucuresti pentru un autoturism inscris in Dambovita!

Si deasemenea daca pot face eu acest lucru nefiind eu proprietar.
Cel mai recent răspuns: Stukha , utilizator 22:10, 22 Noiembrie 2010
Ok revin cu cateva intrebari care cred ca ma vor lamuri complet.

1.Pot activa ca taxi in Bucuresti daca am licenta din Ilfov?(asta insemnand sa nu am nicio problema cu politia si daca stie cineva amanunte sa nu am probleme cu ceilalti taximetristi)

2.Daca se incheie un contract de vanzare-cumparare pentru un vehicul uzat...intre o firma de taxi proprietara al auto si intre mine.Pot considera ca din momentul acela masina este a mea..chiar daca o voi lasa trecuta in talon ca fiind a firmei?

Practic am contactat un om care are o licenta de inchiriat si mi-a zis ca pot face cu licenta de ilfov si in bucuresti.Totodata a spus ca autoturismul trebuie trecut pe numele firmei(moment din care masina este a lor,ceea ce nu ma face deloc sa ma simt confortabil),omul a zis ca imediat dupa ce inscriu ei masina se face un contract de vanzare cumparare intre firma si mine prin care eu cumpar masina dar nu ma folosesc de el sa o trec pe numele meu deoarece am nevoie de ea inscrisa acolo si ma gandesc ca asta e cat de cat siguranta mea ca nu pleaca ei cu masina si adio.

O a treia intrebare ar fii daca firma are datorii la administratia financiara si nu pun viza pe contract,mai pot eu folosi contractul?

Stiu ca poate par absurd dar nu pot sa ma incred asa usor in ce a zis acel om,de aceea prefer sa cer sfatul unor oameni de specialitate si cel mai usor imi e aici.Sper sa inteleg repede toate cele si sa nu devin pisalog.
Ultima modificare: Luni, 22 Noiembrie 2010
Stukha, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cumparare auto Stukha Stukha Am si eu o problema de rezolvat in urmatoarea luna si am nevoie de putina lumina in ce priveste procedurile. Punctul de plecare este ca tata este ... (vezi toată discuția)
Activitate taximetrie in bucuresti cu licente ilfov disell disell Doresc sa devin taximetrist si vreau sa stiu concret daca pot face aceasta activitate si cu masini care au licente pe Ilfov .Din auzite parerile sunt impartite ... (vezi toată discuția)
Licente taxi maimyc maimyc Am inteles ca s-a dat o lege prin care firmele de taxi trebuie sa cedeze licentele, persoanelor care lucreaza cu masinile proprii, pentru firma respectiva. ... (vezi toată discuția)