avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CODURI CAEN INTREPRINDERE INDIVIDUALA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CODURI CAEN INTREPRINDERE INDIVIDUALA

BUNA,M-AR INTERESA DACA STIE CINEVA SA NE EXPLICE URMATORUL LUCRU:DE CURAND AM INFIINTAT O INTREPRINDERE INDIVIUALA(II) IN CARE NI S-A SPECIFIVAT CA NU PUTEM AVEA DECAT UN SINGUR COD CAEN (1071)FABRICAREA PAINII;FABRICAREA PRAJITURILOR SI A PRODUSELOR PROASPETE DE PATISERIE( DESCHIDEM O COVRIGARIE)SI AM AFLAT DE CATEVA ZILE CA NE MAI TREBUIE INCA UN COD CAEN ADICA CEL DE COMERCIALIZARE ,ATUNCI CUM SE FACE CA NOI CAND AM INFIINTAT FIRMA NI S-A SPECIFICAT CA DOAR UN SINGUR COD CAEN PUTEM FOLOSI SI ACUM AFLU CA NE TREBUIE SI DE COMERCIALIZARE,CE RAMANE DE FACUT? MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: palflorina , utilizator 20:12, 28 Noiembrie 2010
Codurile de productie includ implicit si comercializarea produselor fabricate.
Daca vindeti doar produsele fabricate... atunci codul este suficient.

Daca insa cumparati marfa din alta parte si o vindeti cu adaos, atunci faceti si comert si aveti nevoie de codul corespunzator.

Nu stiu cum vindeti marfa. Vindeti doar marfa fabricata pe loc sau vindeti si produse cumparate de la alt furnizor?

Daca vindeti doar produsele produse fabricate pe loc, atunci este SUFICIENT.
Nu lasati inspectorii escroci sa va minta. Probabil vor spaga.

Alberto Kurtyan
Ultima modificare: Duminică, 21 Noiembrie 2010
Albert Kurtyan, Consilier juridic
Noi doar cumparam faina zahar sare etc pentru a face covrigul, il preparam si il vindem atat,deci nu intermediem sau ditribuim produsul altora.Multumim

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul caen pt deschidere covrigarie Frezia84 Frezia84 Am o nelamurire va rog: care este codul caen pt activitate principala a unei covrigarii: 1071 - Fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor ... (vezi toată discuția)
Cod caen pt. cofetãrie eoana eoana Eu şi încă 3 persoane vrem să ne deschidem o cofetă:help:rie(fără laborator) şi avem nevoie de coduri CAEN ...vindem prăjituri achiziţionate de la ... (vezi toată discuția)
Coduri caen laborator cofetarie carmina28 carmina28 Buna seara, Doresc sa aflu ce coduri CAEN pot folosi pentru un laborator de cofetarie, facand exceptie de: - Fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor ... (vezi toată discuția)