buna ziua.
va rog sa-mi spuneti pentru un interviu de angajare daca sunt intrebat,care sunt cele mai utilizate programe de gestiune.
va multumesc.succes.
nu stiu ce ar urmari un angajator de la un intrevievat atunci cand il intreaba care ar fi cele mai cunoscute programe de gestiune.oricum , cu un search pe google gasiti tot ce va intereseaza.
@nefis - Intrucat ne urati succes - trebuie sa intelegem ca Dv. ne testati pe noi, cei care avem sansa sa citim intrebarea dv. ?
Imi permit a va sugera sa fiti mai atent cu formularea intrebarilor pentru a nu va descalifica, ori pentru a nu descalifica pe altii. Mai ales ca participati la un interviu.
Legat de sensul intrebarii dv. - cred ca o chestionare asupra celor mai utilizate "metode" de gestiune s-ar putea produce si nu asupra programelor. Dar nu este exclusa insa intrebarea privind programele de gestiune cu care ati lucrat. Aici insa chiar cautatul pe Google este inutil, deoarece nu va da informatii asupra modului concret de lucru.
domnule savu,
daca dvs cautati la intrebarile mele din forum o sa observati ca nu am nici o tenta ironica.folosesc acest "succes" la toate afisarile pe forum.
sunteti intr-o mare eroare.
ar mai fi se spus ca NU SUNTETI OBLIGAT SA RASPUNDETI.
DECI,VERIFICATI VA ROG INTREBARILE MELE.
SUCCES.