avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit informatii despre taxe impozite si impozitul forfetar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

informatii despre taxe impozite si impozitul forfetar

Acum am deschis o firma si subcontractez un contract,pt serviciile prestate sunt platit cu suma de 7000 ron lunar din care cu cheltueli deduse mai raman cu aproximativ 2500-3000,ma puteti lamuri in legatura cu impozitele pe care trebuie sa le platesc?am vorbit cu uni contabili dar nu mai stiu ce sa inteleg uni zic ca platesc pe toata suma alocat iar alti spun ca doar pe ce mi-a ramas, Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: tatumaria , utilizator 07:43, 2 Aprilie 2010
Un prim sfat ar fi sa va angajati (nu sa discutati doar) un contabil. Acesta trebuie sa va tina contabilitatea si sa va faca toate declaratiile ce trebuie intocmite in situatia dv.
In acest fel veti stii si cat trebuie sa platiti. Cat timp nu aveti niciun raport contractual cu vreun contabil , niciunul nu o sa va spuna toate implicatiile fiscale ale afacerii dv.
Nici acest site nu este unul de consultanta pura, rolul lui primordial fiind de clarificare a unor probleme cu care se confrunta contabilii si mai putin acela de acordare de consultanta gratuita unor patroni care nu stiu / ori nu vor sa-si angajeze un contabil.

Tot asa cum dv. subcontractarea unui contract nu o faceti cu titlu gratuit , nici consultanta nu se acorda cu titlu gratuit.

Spre informarea dv. : platiti taxe atat pe toata suma , cat si pe ce a ramas.
Pentru detalii consultati contabilul angajat.
Stimate domn pt angajarea unui contabil am vrut sa vad daca stie ce are de facut intradevar si nu edoar guar de el cum e de multi,li sa precizat care imi da informatiile bune va fi angajat,nu angajez pe ochii frumosi, va multumesc pt informatile oferite
B.George a scris:

Stimate domn pt angajarea unui contabil am vrut sa vad daca stie ce are de facut intradevar si nu edoar guar de el cum e de multi,li sa precizat care imi da informatiile bune va fi angajat,nu angajez pe ochii frumosi, va multumesc pt informatile oferite

Si cum va puteti da seama ce si cat stie contabilul cu care "discutati" si ca " nu e doar gura de el"? Comparand cu ce spun niste necunoscuti pe forumuri?
Dl. Savu are dreptate.
Dvs. doriti o consultanta in ceea ce priveste afacerea pe care doriti sa o desfasurati. Aceasta costa!
''e foame de bani baietzi?''..... ar fi fost mai onest sa ii dati ceva indicatii omului
morys a scris:

..... ar fi fost mai onest sa ii dati ceva indicatii omului

Prima parte a comentariului Dvs o lasam ... :)
In legatura cu ce ati spus in partea a doua : vad 2 aspecte :
1. De curiozitate, ati cautat in baza de date raspunsurile colegilor mei ?
Atit @fat frumos cit si @florin savu au raspuns multor spete .
Va pot da o statistica : @fat frumos are 688 de mesaje -raspuns iar @florin savu are 360 de mesaje -raspuns
Pentru unele din raspunsurile colegilor mei , mie personal, care nu eram implicata in niciun fel , imi venea sa scriu "multumesc "
Cred ca inainte de a face o afirmatie ca cea de sus , ar fi bine sa analizati activitatea celor doi colegi ai mei .De asemenea , experienta pe care dumnealor o au i-a indemnat , tocmai din onestitate, sa spuna ce au spus .
E simplu sa fii nemultumit , in timp ce sa-i multumesti pe toti e aproape imposibil

2. @B.George a "debutat " in afaceri .
Laudabila dorinta sa de a fi informat si necesara totodata.
Dar genul de informatii care pe dumnealui l-ar ajuta intradevar sunt greu de dat pe un forum . Nu pentru ca cei care au experienta in domeniu n-ar fi onesti , ci pentru ca nu se poate , intr-o discutie pe forum , sa poti cuprinde multimea de aspecte pe care un antreprenor trebuie sa le ia in calcul .
Si atunci exista riscul ca in loc de ajutor , sa iasa o incurcatura.
Apoi, ,mai e un aspect : un raspuns primit genereaza o noua intrebare si tot asa, pentru ca cel care incearca sa raspunda nu poate sti ce informatii are cel care intreaba .
Ar fi genul de discutie , in opinia mea, nedeontologica si de aceea e mai bine sa fie evitata.
Plus ca informatiile date despre firma au fost destul de putine si este dificil de cuprins intr-un raspuns speta particulara
Fiecare firma este unica in felul ei si trebuie tratata ca atare .
Asa , la modul general , sigur, se poate discuta , dar ma intreb cui foloseste ?
Sper sa nu deranjez pe colegii mei ca am intervenit , si nici pe @B.George.
Am vrut doar sa explic, de pe o pozitie absolut neutra, un punct de vedere pe care il impartasesc si eu .

Mi-as dori sa fi reusit sa va fac sa intelegeti cum stau lucrurile , punandu-va si pe partea cealalta , a profesionistului contabil onest si bine intentionat .

Alte discuții în legătură

Program de gestiune magazine nefis nefis buna ziua. va rog sa-mi spuneti pentru un interviu de angajare daca sunt intrebat,care sunt cele mai utilizate programe de gestiune. va multumesc.succes. (vezi toată discuția)
Inregistrare impozit profit lory_g lory_g Buna , Multumesc mult pentru ajutor in clarificarea urmatoarei probleme: -in cazul in care in care o societate inregistreaza pierdere in in cursul anului ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit alexsa alexsa Buna Ce se intampla cu scutirea de impozit pe profit in cazul in care profitul este reinvestit in produse? Concret : profit 60000 lei pe anul 2008 ,sfarsit ... (vezi toată discuția)