morys a scris:
..... ar fi fost mai onest sa ii dati ceva indicatii omului
Prima parte a comentariului Dvs o lasam ... :)
In legatura cu ce ati spus in partea a doua : vad 2 aspecte :
1. De curiozitate, ati cautat in baza de date raspunsurile colegilor mei ?
Atit @fat frumos cit si @florin savu au raspuns multor spete .
Va pot da o statistica : @fat frumos are 688 de mesaje -raspuns iar @florin savu are 360 de mesaje -raspuns
Pentru unele din raspunsurile colegilor mei , mie personal, care nu eram implicata in niciun fel , imi venea sa scriu "multumesc "
Cred ca inainte de a face o afirmatie ca cea de sus , ar fi bine sa analizati activitatea celor doi colegi ai mei .De asemenea , experienta pe care dumnealor o au i-a indemnat , tocmai din onestitate, sa spuna ce au spus .
E simplu sa fii nemultumit , in timp ce sa-i multumesti pe toti e aproape imposibil
2. @B.George a "debutat " in afaceri .
Laudabila dorinta sa de a fi informat si necesara totodata.
Dar genul de informatii care pe dumnealui l-ar ajuta intradevar sunt greu de dat pe un forum . Nu pentru ca cei care au experienta in domeniu n-ar fi onesti , ci pentru ca nu se poate , intr-o discutie pe forum , sa poti cuprinde multimea de aspecte pe care un antreprenor trebuie sa le ia in calcul .
Si atunci exista riscul ca in loc de ajutor , sa iasa o incurcatura.
Apoi, ,mai e un aspect : un raspuns primit genereaza o noua intrebare si tot asa, pentru ca cel care incearca sa raspunda nu poate sti ce informatii are cel care intreaba .
Ar fi genul de discutie , in opinia mea, nedeontologica si de aceea e mai bine sa fie evitata.
Plus ca informatiile date despre firma au fost destul de putine si este dificil de cuprins intr-un raspuns speta particulara
Fiecare firma este unica in felul ei si trebuie tratata ca atare .
Asa , la modul general , sigur, se poate discuta , dar ma intreb cui foloseste ?
Sper sa nu deranjez pe colegii mei ca am intervenit , si nici pe @B.George.
Am vrut doar sa explic, de pe o pozitie absolut neutra, un punct de vedere pe care il impartasesc si eu .
Mi-as dori sa fi reusit sa va fac sa intelegeti cum stau lucrurile , punandu-va si pe partea cealalta , a profesionistului contabil onest si bine intentionat .