avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Cu scuzele de rigoare, revenim cu aceeasi ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Cu scuzele de rigoare, revenim cu aceeasi intrebare ...

Buna ziua,
Cu scuzele de rigoare, revenim cu aceeasi intrebare din 28.09.2024 … dar la care am primit mesajul :

MOTIVUL PENTRU CARE MESAJUL A FOST MODERAT"mesaj dublat"

Din dorinta de a complete cu noi detalii, am retrimis a doua zi acelasi mesaj, cu informatii suplimentare lamuritoare dar, solicitarea noastra a fost, se pare, blocata din acest motiv !
Imi cer scuze ca nu am stiut cum sa procedez si solicit, in numele proprietarilor Asociatiei noastre ,sa fie deblocat mesajul – pentru a beneficia, si noi, de sfaturile celor care sunt dispusi sa ni le ofere pentru a avea o baza de discutie la Adunarea Generala Extraordinara care se apropie !

Va multumim si, inca o data, iertare pentru greseala involuntara !
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamna, vi s-a mai comunicat; daca abordati un topic, scrieti permanent pe acel topic pana la epuizarea intrebarilor. Ori dv. ce faceti; deschideti o discutie, primiti niste raspunsuri, trece o perioada de timp si veniti cu o revenire la discutia... Pai cine-si mai aduce aminte de discutia dvs. si de rapunsurile primite?
Asadar, daca vreti sa reveniti, cautati-va topic-ul initial si continuati acolo. Daca nu intelegeti, poate va explica altcineva mai pe intelesul Dvs.
Succes!
Intrucit nu am primit un raspuns concret ba, dimpotriva, un DOMN ( ? ) foarte amabil ( ? ) mi-a spus, voalat, ca sunt retardata !!, va rog din suflet ca cineva binevoitor sa avanseze niste cifre-cifre !!! orientative pentru intrebarea adresata de proprietarii Asociatiei, astfel :

« Am dori sa stim cu cat se plateste un PRESEDINTE de asociatie si un CENZOR al aceleiasi asociatii, cu o singura scara de bloc, cu 4 etaje ( + parter), 20 apartamente …. din care, NUMAI 17 ocupate !! ?

Intrucat consideram ca intrebarile sunt clare = punctuale, am dori NUMAI avansarea unui cuantum pentru PRESEDINTE si pentru CENZOR !!!
Repetam : solicitam aceste cifre pentru a avea o orientare la negocierea remunerarii celor doi !!!!!!!

Cine crede ca face alergie la intrebari, sa se abtina de la a batjocori, gratuit, pe cineva si sa-si continue drumul !
Este trist ca unii, sub masca unei persoane binevoitoare, care vrea sa ajute ( ? ), dovedesc grave carente in intelegerea celuilalt si singura rezolvare adoptata de ei este bajocura !!!

Va doresc o seara frumoasa … ca a mea mi-a stricat-o deja !!!
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acuma fărăsupărare, ce contează câte ap sunt ocupate? Dvs sunteți liberi sa va alegeți președintele și cenzorul e vb de cerere și oferta, va poate spune cu cât plătesc ei, dar asta nu insemana ca veti plati la fel.
Oameni buni, va rugam din suflet sa ne intelegeti ca avem mare nevoie de un raspuns la intrebarea noastra :

« Am dori sa stim cu cat se plateste un PRESEDINTE de asociatie si un CENZOR al aceleiasi asociatii, cu o singura scara de bloc, cu 4 etaje ( + parter), 20 apartamente …. din care, NUMAI 17 ocupate !! ? «

Am inteles ca cele 3 apartamente NE-ocupate nu influenteaza negocierea remunerarii celor doi ! OK !!!

Si promitem ca nu vom avansa cifrele oferite de Dv in nici o discutie cu cei doi dar, aceste cifre reprezinta o orientare in negocierea care va avea loc peste putin timp !!

Cine ar putea sa ne dea un raspuns, fara sa ne jigneasca, ii suntem profund indatorati !!!

Multumim, din suflet, persoanelor care ne pot scoate din aceasta dilema !!
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acesta este un forum pe probleme juridice, plata cenzorului si presedintelui nu este relgementata legal ca sa faca obiectul unor raspunsuri aici. Forumul respecta niste reguli pe care vi le-a mai amintit cineva mai sus: scrieti in acelasi loc.
Regulile nu le respectati, scrieti subiecte noi, repetati mesajele iar si iar... cu toate acestea doriti ajutor.

Intai respectati regulile. Apoi luati in calcul ca aceasta nu este o platforma de intermediat servicii ca sa cereti oferte. Chiar asa, mesajul nu contine suficiente date pentru a face o oferta. Nu doar numarul apartamentelor este important.
Adresati-va undeva unde puteti primi oferte, nu aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dori sa stim cu cat se plateste un presedinte de asociatie ... Loreleybc57 Loreleybc57 Am dori sa stim cu cat se plateste un presedinte de asociatie si un cenzor al aceleiasi asociatii, cu o singura scara de bloc, cu 4 etaje, 20 ... (vezi toată discuția)
Salariu cenzor asociatie proprietari adivasiu adivasiu as dori sa stiu cu ce cuantum se remunereaza un presedinte de asociatie si un cenzor al aceleiasi asociatii, cu 6 scari de bloc, 4 cu 10 etaje si 2 cu 4 etaje. ... (vezi toată discuția)
Furtul banilor pt repararea acoperisului ysza_00 ysza_00 Buna ziua, Acum o luna am dat avansul pentru reparatia acoperisului blocului- 6000 ron- adica jumatate din suma care trebuia platita pentru lucrare. ... (vezi toată discuția)