avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am dori sa stim cu cat se plateste un presedinte de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am dori sa stim cu cat se plateste un presedinte de asociatie ...

Am dori sa stim cu cat se plateste un presedinte de asociatie si un cenzor al aceleiasi asociatii, cu o singura scara de bloc, cu 4 etaje, 20 apartamente …. din care, NUMAI 17 ocupate !! ?

Deoarece urmeaza Adunarea Generală, proprietarii doresc cateva exemple ca sa aiba o idee asupra cuantumului remunerarii celor doi.
Astfel, vom avea un reper in momentul negocierilor..

Va multumim mult !!!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 19:05, 1 Octombrie 2024
Sunt tot felul de exemple:
- presedintelui ii intocmiti contract de mandat si negociati cu dansul "deranjul".
Unii nu vor sa fie remunerati, dar altii da. Un exemplu: la noi, presedintele are o indemnizatie de 1 leu/net/apartament (500) apartamente (locuite sau nu, nu conteaza, cineva este proprietar acolo);
- pentru cenzor - trebuie sa orientati la un cabinet de contabilitate, care va poate face cenzoratul; deci negociati; in acest caz as. prop. incheie un contract de prestari de servicii;
In cadrul A.G. stabiliti un BVC - vedeti ca mai aveti nevoie de un ingrijitor de cladiri, de anumite dotari, ceva birotica, un calculator; oricum, discutati si hotarati si dati-ii drumul la activitate;
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cu scuzele de rigoare, revenim cu aceeasi intrebare ... Loreleybc57 Loreleybc57 Buna ziua, Cu scuzele de rigoare, revenim cu aceeasi intrebare din 28.09.2024 … dar la care am primit mesajul : MOTIVUL PENTRU CARE MESAJUL A FOST ... (vezi toată discuția)
Salariu administrator simonica2014 simonica2014 Buna ziua , Poate sa ma lamureasca cineva cu privire la plata administratorului si presedintelui, de ce variaza de la o luna la alta? Sa clarific mai bine. ... (vezi toată discuția)
Administratie bloc: trebuie sa platesc salariu presedintelui? lazardaniel62 lazardaniel62 Sunt obligat sa platesc salariul presedintelui de bloc? Daca da, care este suma maxima si cea minima? (vezi toată discuția)