avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa mediu

Pot sa fac eu demersuri sa recuperez taxa de madiu achitata sau doar un avocat poate?
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 06:18, 25 Noiembrie 2010
Daca va informati in prealabil in tot ceea ce inseamna procedura de restituire a taxei auto puteti sa va reprezentati si singur in instanta. Insa sansele ar fi mai mari daca ati consulta un avocat.mult succes!
Sfatul meu este sa apelati la un av care cunoaste astfel de cauze!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa prima inmatriculare auto danutz01 danutz01 Am achizitionat un autoturism SH in luna octombrie 2008 din Germania , pe care l-am inmatriculat in Romania in luna decembrie 2008.La acea data am platit o ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto claaudya claaudya In legatura cu restituirea taxei auto, este complicata procedura?mentionez ca am primit raspunsul celor de la Finante si as vrea sa demarez actiunea in ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare. hotararea curtii europene pronuntata astazi 07.04.2011 Marian Senchiu Marian Senchiu Astazi 7 aprilie 2011 Curtea de Justitie a Uniunii Europene a emis hotararea privind raspunsul la intrebarile preliminare in cauza C 402/2009. [EDITAT - ... (vezi toată discuția)