avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa auto

In legatura cu restituirea taxei auto, este complicata procedura?mentionez ca am primit raspunsul celor de la Finante si as vrea sa demarez actiunea in instanta,cum se procedeaza?am nevoie neaparat de un avocat sau ma pot reprezenta singura? dar onorariul unui avocat intr-un astfel de proces cat este?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 19:37, 19 Aprilie 2011
Trebuie sa actionati in instanta in 6 luni!
Apelati la un av care cunoaste astfel de cauze, nu riscati!
Cand ati platit taxa si unde?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa mediu atty nagy atty nagy Pot sa fac eu demersuri sa recuperez taxa de madiu achitata sau doar un avocat poate? (vezi toată discuția)
Taxa de poluare. hotararea curtii europene pronuntata astazi 07.04.2011 Marian Senchiu Marian Senchiu Astazi 7 aprilie 2011 Curtea de Justitie a Uniunii Europene a emis hotararea privind raspunsul la intrebarile preliminare in cauza C 402/2009. [EDITAT - ... (vezi toată discuția)
Recuperarea taxei de primã înmatriculare Alex_2010 Alex_2010 Care sunt pasii legali de efectuat pentru recuperarea taxei de primă înmatriculare? Cum pot afla dacă a fost dată si alte detalii concrete legate de vreo ... (vezi toată discuția)