avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita/leasing auto....am mari probleme!
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita/leasing auto....am mari probleme!

am un contract cu rci pe 6 ani, am platit 3 ani si mai sunt 3
in prezent am ramas cu ratele restanta {din luna iunie 2010}..cu suma de 3500 lei-Ron am solicitat reesalonarea tuturor ratelor inclusiv cele restante si-mi trimit un act aditional ptr. al semna pe inca 6 ani cu rata de 115 e / luna fata de cum era 170 e/luna
nu am semnat noul act aditiona deoarece suma de 3500 lei-ron pe care ii aveam restanta nu au fost esalonati
intrebarea mea este ca am fost amenintat la tel. de d-na [editat] de la [editat]ca azi imi va rezilia contractul, ca voi pierde suma pe care le-am achitat-o pana in prezent pe cei 3 ani, respectiv 30.000 lei -Ron, ca imi i-a masina care in acest moment are numai 20.000 km si asta in trei ani de folosinta si ca in instanta voi mai platii cel putin inca 40.000 lei daune ptr. nerespectarea contracrtului, desii eu i-am trimis acte doveditoare ca sunt pensionat pa caz de boala din anul 2009, sotia a intrat in somaj si avem un copil de intretinut ...suma totala ce intra in casa 1400 lei fata de 3500 lei de acum 3 ani
atentie...am fost deacord sa semnez noul act aditional dar cand am vazut ca suma restanta nu a fost reesalonat nu am fost deacord....iar de aici mare scandal cu rci-ul
vreau sa stiu la ce ma pot astepta din partea acestora si ce imi mai pot executa in conditiile urmatoare.
-masina o vor lua, care este in stare inpecabila si are 20.000 km in trei ani
-am pierdut 30.000 lei -Ron....este normal sa-mi mai execute ceva?:(
Ultima modificare: Duminică, 4 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 13:15, 22 Noiembrie 2010
da, puteti fi executat silit. cititi cu atentie contractul pe care l-ati semnat si care sunt consecintele nexecutarii obligatiilor de catre dvs.
sunt executat in conditiile in care sunt de
acord sa i-a masina ?
incercati sa gasiti pe cineva sa preia masina si contractul de leasing
daca veti preda masina, puteti fi executat silit numai daca dupa ce vand masina, suma ce li se cuvine, nu e recuperata
Buna ziua

@g.draghici44
Va rog frumos sa stergeti denumirea societatii implicate in discutie deoarece in acest forum se discuta ideea si nu eprsoana juridica/fizica.

Problema dvs. a mai fost dezbatuta pe forum astfel ca, puteti accesa functia cautare si puteti gasi discutii similare.
www.avocatnet.ro/content/for...

Ar fi bine de stiut, de exemplu:
www.avocatnet.ro/content/art...
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu fiscu nucusor nucusor buna ziua,sunt administrator la un srl,de 5 luni am incetat activitatatea deoarece spatiu unde ne desfasuram activitatea era inchiriat si am pierdut dreptu de ... (vezi toată discuția)
Notificare de reziliere societate leasing alexarpad2003 alexarpad2003 Am un contract cu RCI LEASING Romania IFN, am intarziat cu plata unor facturi iar soldul a ajuns la 30.000 RON ( cat 3 rate ). Am primit somatii, am primit ... (vezi toată discuția)
Incompetenta s-au... (contract leasing) g.draghici44 g.draghici44 am luat o dacie in leasing...i-am anuntat sa nu-mi mai emita facturi si sa declanseze procedura de reziliere, intrucat eu cu sotia inainte castigam aproape ... (vezi toată discuția)