avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită probleme cu fiscu
Discuție deschisă în Executare silită

probleme cu fiscu

buna ziua,sunt administrator la un srl,de 5 luni am incetat activitatatea deoarece spatiu unde ne desfasuram activitatea era inchiriat si am pierdut dreptu de a desfasura activitatea datorita unor restante la chirie,acum am primit o somatie de executare silita de la fisc deoarece si acolo aveam de platit si deoarece nu am avut activitate nu am avut nici bani mai erau si ceva restante de anu trecut si cu penalizari s.a facut mai mare..firma are niste utilaje este o patiserie,vitrine,cuptoare..intentionez sa gasesc alt spatiu si sa continui activitatea,dar nu depinde doar de mine.eu ca administrator pot fi urmarit si executat silit de cei de la fisc?
Cel mai recent răspuns: nucusor , utilizator 11:37, 18 Mai 2011
Teoretic, din situatia prezentata de dvs., deocamdata, nu.
De ce nu incercati solicitarea esalonarii platii datoriilor?
Gasiti un articol pe aceasta tema, aici:
www.avocatnet.ro/content/art...

Nu aveti nevoie de "garantii" in cadrul acestei proceduri daca "datoria" societatii/persoanei juridice este sub 20.000.lei.-"sumele mici sunt scutite de garantii".

O alta discutie similara, o alta posibila solutie, aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
multumesc...o sa incerc sa cer o reesalonare...firma e pe numele sotiiei care este asociat unic,eu administrator,dar avem si servici la la regia huilei petrosani..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Esalonarea la plata a obligatiilor bugetare allbike allbike este posibila esalonarea la plata a obligatiilor bugetare in cazul in care ANAF, in scopul recuperararii creantei, a anuntat deja vanzarea la licitatie a unui ... (vezi toată discuția)
Executare silita? ContSters180292 ContSters180292 Buna ziua!As avea nevoie de o informatie urgenta va rog tare mult! In 2007 eu si sotul meu am facut 3 credite la banca,1 pe numele meu si 2 pe numele sotului ... (vezi toată discuția)