avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot radia o masina?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot radia o masina?

Acum caitiva ani am vandut o Dacie.Singurul act facut a fost unul de mana intre mine si cumparator.Intre timp respectiva persoana nu mai este de gasit, avand in posesie si certificatul de inamtriculare al masinii. Ceea ce detin este contractul de vanzare cumparare al masinii.Va rog sa-mi precizati care ar fi calea legala sa pot radia masina, sau care ar fi alta modalitate.
Cu multumiri
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:53, 22 Noiembrie 2010
Contactati SPR,care in baza cvc va dispune verificari
In urma verificarilor ,autoritatea va elibera dovada,in baza careia ,la cererea dvs,
autoturismul va fi radiat din evidente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism jully3tt3 jully3tt3 Buna ziua! Acum vreo 6-7 ani sotul meu a vandut o masina. In momentul in care a primit banii de la cumparator i-a dat acestuia toate actele masinii urmand ca ... (vezi toată discuția)
Radiere auto la care nu mai am nici un act florentinn florentinn Buna ziua. In 2005 am cumparat un auto pe care l-am vandut in 2006 in Bucuresti. Ulterior, m-am mutat cu familia in Braila si din acest motiv am omis sa ma duc ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism toporas toporas Buna ziua, In urma cu cativa ani am vandut autoturismul proprietate personala unui individ.Acesta s-a angajat sa o inmatriculeze in cateva saptamani, dar a ... (vezi toată discuția)