avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii comert ambulant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii comert ambulant

O societate doreste sa vanda ambulant (din masina, nu in targuri sau piete) produse nealimentare. S-a autorizat la Registrul Comertului pentru comert ambulant, si-a achizitionat casa de marcat.
Mai trebuie sa aiba si alte autorizatii, de la primarie de exemplu (merge cu masina prin tara si vinde din masina, trece prin mai multe judete)?
Cel mai recent răspuns: monica_d , utilizator 11:32, 22 Noiembrie 2010
Precizati natura produselor comercializate
Materiale pentru constructii de volum mic: chituri, lacuri, smirghel, pensule, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare in targuri si piete utilizator5555 utilizator5555 Pentru a putea comercializa detergenti si alte produse pentru curatenie in targuri si/sau piete care ar fi procedura? -am inteles ca ar putea corespunde codul ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa am o singura casa de marcat pentru magazin, bar si ambulant? ContSters330987 ContSters330987 La o casa de marcat se pot infiinta 3 departamente? Adica, pentru magazin si bar l fiscalizata la un punct fix (punct de lucru autorizat recent) iar in afara ... (vezi toată discuția)
Avize / procedura vanzare in stand in centru comercial kyotox kyotox Buna ziua, Imi poate spune cineva ce documente sunt necesare pentru a vinde (temporar) produse alimentare (dulciuri, ambalate) intr-un stand dintr-un centru ... (vezi toată discuția)