avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... cerere chemare in judecata societate de asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

cerere chemare in judecata societate de asigurari

Buna ziua,

ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de chemare in judecata o societate de asigurari, care a platit partial dosarele de daune? noi suntem asiguratul, iar unitatea service ma someaza sa platesc, desi facturile au fostfacute direct catre asigurator,
i-am invitat la conciliere directa si nu s-au prezentat,insa au platit partial o parte din debit.

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: lemontee , utilizator 08:27, 23 Noiembrie 2010
Cererea de chemare in judecata trebuie sa indeplineasca conditiile prev. de art. 112 cod procedura civila .Modele sunt destule pe net insa ar trebui sa fie intocmita de un avocat .
va multumesc anticipat

sper sa ma descurc si fara avocat, intrucat nu mai raspunde la telefon....
Daca l-ati chemat la conciliere pe asigurat, atunci e bine sa aveti si documentul pe care l-ati intocmit pt. conciliere si raspunsul asiguratorului (daca exista).Va ajuta in instanta.
Nu au formulat nici un raspuns si nici nu s-au prezentat. Am invitatia la conciliere si confirmarea de primire, de asemenea, voi solicita unitatii service dovada ca au platit o parte din lucrari, ceea ce, banuiesc eu, ca echivaleaza cu o recunoastere de datorie.

Sper sa ma descurc si sa plateasca, intrucat noi le-am platit asigurarea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de chemare in judecata a companiei de asigurari lemontee lemontee Buna ziua, Am o problema cu societatea de asigurari, care nu vrea sa plateasca dosarele de daune, telefonic spunandu-ne ca nu gaseste dosarele, desi sunt ... (vezi toată discuția)
Neprimirea actelor comunicate - concilierea directa ramy84 ramy84 O societate comerciala a trimis o convocare la conciliere directa debitorului sau , persoana fizica, acesta insa nu a fost gasit, recomandata fiind inapoiata ... (vezi toată discuția)
Cerere restituire plata nedatorata ancut75 ancut75 Buna dimineata, Ma puteti ajuta si pe mine, va rog? Firma la care lucrez a efectuat din eroare o plata catre un colab, insa plata era destinata altei ... (vezi toată discuția)