Buna dimineata,
Ma puteti ajuta si pe mine, va rog? Firma la care lucrez a efectuat din eroare o plata catre un colab, insa plata era destinata altei societati.
S-a trimis o notificare de restituire a platii nedatorate, insa din luna mai si pana acum cei ce au incasat banutii nu binevoiesc sa i restituie.
intrebare - pot depune direct cererea de chemare in judecata, sau trebuie sa le trimit invitatie la conciliere? invitatia la conciliere o pot formula personal?
taxa de timbru pentru cererea in restituirea platii nedatorate se calculeaza raportat la valoare?
Buna ziua.
Trimiteti o notificare prin avocat sau executor judecatoresc, apoi depuneti actiunea la instanta.
Taxa de timbru se calculeaza in raport de valoarea solicitata.
Multumesc pentru raspuns, tocmai am fost incadrata cu functia de consilier juridic(sunt la inceput de drum), mai este nevoie de notificare prin avocat sau o pot trimite eu?
Invitatia la conciliere directa este obligatorie? sau este suficienta doar notificarea? Multumesc
Plata nedatorata
michelle29
buna ziua!
am facut o plata catre o societate de leasing cu care nu am nici o legatura, am depus direct in contul lor , pe foaia de varsamant apare numele ... (vezi toată discuția)
Plata nedatorata
robertsega32
Am platit, din eroare, o factura de doua ori. Am incercat, pe cale amiabila, recuperarea platii nedatorate efectuate. Nu am reusit. Am facut si invitatie la ... (vezi toată discuția)