avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde se poate reclama plata de salaii sub foma de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde se poate reclama plata de salaii sub foma de diuna?

Carei institutii ma pot adresa cu o sesizare pivind faptul ca am fost platita cu diurna in loc de salaiu,CIM nefiind cu specific de deplasare si orele de lucru pe zi nedepasind 12 ore.Mentionez ca viramentele eau de diurna iar pe catrtea de munca aveam salaiu minim pe economie.Aceasta presupusa diurna se poate transforma ulteior,controlului ITM in salariu ,iar diferentele imputate ,desi in procesul verbal de constatare al ITM nu apare faptul ca exista diferente salariale.
Mentionez ca nu puteam primi diurna deoarece nu lucram mai mult de 12 ore pe zi si nici nu exista deplasari in alte orase,postul nefiind prevazut cu asa ceva.

Alte discuții în legătură

Diurna 2011 Delphinu Delphinu Buna ziua, Ma intereseaza dupa cat timp se acorda diurna legala, dupa legislatia actuala, in cazul deplasarilor interne ? dupa 12 sau 24 de ore? daca se ... (vezi toată discuția)
Diurna strainatate MacsimMihai MacsimMihai Buna ziua..muncesc la o firma, care face delegari prin tara..patronul ne da o diurna de 32 lei pe zi...aici e bine... in ultima vreme am prins un contract in ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz, incalcare cim, daune morale raluky22 raluky22 Buna ziua. Spuneti-mi va rog daca pot demisiona fara a respecta preavizaul in conditiile incalcarii prevederii CIM referitoare la \"egalitatea de sanse si de ... (vezi toată discuția)