avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Perioada concediilor medicale se scade din stagiu?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Perioada concediilor medicale se scade din stagiu?

concediile medicale luate in perioda de activitate influenteaza totalul anilor de munca;se scad din anii de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:21, 22 Noiembrie 2010
Nu, se iau in considerare ca stagiul de cotizare pentru pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul pensiei in cazul concediilor medicale Full Cost Visibility S.r.l. Full Cost Visibility S.r.l. Buna dimineata, 1. In ce masura concediile medicale pe care le-a avut un salariat in decursul activitatii influenteaza vechimea in campul muncii vechimeaa ... (vezi toată discuția)
Perioada asimilata Adalbert Adalbert Am domiciliul in UE si am depus cerere de pensie comunitara. In Romania am o perioda de cotizare de cca. 13 ani ca inginer la care se adauga 3 ani ca elev la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare legat de suspendarea contractului de ... iuliana8 iuliana8 Buna ziua, Am o intrebare legat de suspendarea contractului de munca pentru concediu paternal. Acesta suspendare influenteaza calculul anual de zile de ... (vezi toată discuția)