Unde fac plangerea pentru marturia mincinoasa a unui martor sub acoperire (functionar public) instruit ulterior pentru instanta de singura persoana care ii cunostea adevarata indentitatea respectiv organul de ancheta ?
Cred si va rog sa-mi spuneti daca implica si alte acuzatii, fals, uz de fals si instigare .
Scuzati dar nu am toate notiunile.
Multumesc
Plangerea penala,trebuie motivata in fapt si in drept,trebuie arata unde se contrazic declaratiile,cu fragmente din acestea,etc.
Daca ,aveti posibilitati angajati avocat sa va asiste.
Sper ca la apel punctant acest aspect se va tine seama, desi instanta de fond nu a sesizat diferenta.
Am fost refuzata de 5 avocati pana acum (inclusiv Mateut desi nu mi-l permiteam dar o intrebare tot am facut telefonic ) stupoare impotriva unui procuror nu se baga,. Citez dl Mateut " imi pare rau dar impotiva colegilor mei nu pot"
Se leaga si cu doarul penal de la cealalta intrbare a mea care exita la curtea de apel impotriva anchetatorului.
Nu este decat o supozitie,dar motivele reale ale refuzului,nu cred ca au fost cele pe care afirmati ca le-a afirmat.
Poate detaliati mai mult despre ce este vorba...
Ca sa nu mai repet interferati discutiile mele si de la tema " Termen ancheta penal" sunt in interdepententa, acelasi dosar, acelasi inculpat, acelasi magistrat.