avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cheltuieli deductibile pentru o PFA?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cheltuieli deductibile pentru o PFA?

O PFA , la contactul cu viitorii potentiali clienti , pe langa portofoliu , dupa parerea mea , trebuie sa aibe si o prezenta adecvata din punct de vedere vestimentar pentru reprezentare . De aceea as vrea sa stiu daca obiectele de uz personal necesare pentru o prezenta impecabila ( obiectele de vestimentatie, cosmetice etc) ,sunt cheltuieli deductibile .
Cel mai recent răspuns: ContSters167247 , utilizator 07:17, 23 Noiembrie 2010
Sunt deductibile acele cheltuieli efectuate in scopul realizarii venitului...bla, bla. Asa am considerat si eu. Doar ca inspectia fiscala le-a scos ca fiind nedeductibile.

:luck:
Ultima modificare: Marți, 23 Noiembrie 2010
ContSters167247, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate cheltuieli pfa fara facturi emise tinamaria tinamaria Unei PFA i s-a stabilit impozit in plus de plata pe motiv ca nu a avut facturi emise intr-o anumita perioada din an (7 luni consecutive) si nici contracte de ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa fara venituri mary77 mary77 Buna seara. Am si eu 2 intrebari: -pentru cineva care vrea sa inchida un PFA care nu a inregistrat venituri in 2009 ci a avut doar cheltuieli, acestea se trec ... (vezi toată discuția)
Pfa - cum calculez venitul impozabil daca am primit sponsorizare andracuamic andracuamic Buna ziua! Am un PFA neplatitor de TVA infiintat in acest an. Cum calculez venitul impozabil? Am o sponsorizare, venituri de la clienti si cheltuieli ... (vezi toată discuția)