avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ISO 14001
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ISO 14001

Ce fel de cactivitate trebuie sa aiba o societate ca sa fie obligat sa faca Iso 14001
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 12:54, 23 Noiembrie 2010
Un exemplu ar fi societatile comerciale, care desfasoara activitati de DDD (dezinfectie, dezinsectie si deratizare) si care, pentru a obtine autorizatia de functionare de la primarie, trebuie sa implementeze si acest standard.

De asemenea, standardul ISO 14001 poate fi implementat si in mod voluntar de anumite societati comerciale !..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma noua dyanap dyanap Buna ziua Cine imi poate spune si mie de ce este nevoie (la autorizatii ma refer) pt o firma de deratizare si desinsectie? care e codul CAEN? orice ... (vezi toată discuția)
Acte necesare! mireloi mireloi Ce acte imi sunt necesare pentru a desfasura activitatea de DDD?? (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru a impelmenta iso 9001 in alte unitati ??? florin89 florin89 Buna ziua, Am si eu o intrebare si anume: O firma cu obiectul de activitate 7022-Consultanta pentru afaceri si management doreste sa ofere servicii de ... (vezi toată discuția)