avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general vanzare obiecte inventar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

vanzare obiecte inventar

In decembrie 2008 am avut o intrare de obiecte de inventar in suma de 1200 lei.Am dat-o in consum in aceiasi luna, si figureaza extrabilantiei(8035).
La ora actuala admnistratorul doreste vanzarea acestui obiect de inventar(o renorca) la o valoare mult mai mica.Este posibil si ce inregistrari contabile fac?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: mihaelastir , utilizator 11:16, 23 Noiembrie 2010
vanzarea o faceti prin contul 7583

411 = %
7583
4427

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare obiecte inventar teo.madalina teo.madalina In 2008 am cumparat o remorca in valoare de 1200 lei.Am inregistrat-o la obiecte inventar, am dat-o in consum, la ora actuala ea figurand on ... (vezi toată discuția)
Vanzare obiecte inventar carmen10 carmen10 Buna seara, o societate doreste sa vanda un calculator inregistrat la ob de inventar( 603=303) acum se afla in con extrabil. Ce inregistrare se face in ... (vezi toată discuția)
Vanzare obiecte de inventar tamasi77 tamasi77 Buna ziua, In luna decembrie 2009 am inregistrat in gestiune obiecte de inventar la pretul de achizitie si le-am dat si in consum.In ianuarie 2010 firma ... (vezi toată discuția)