avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... luare in spatiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

luare in spatiu

salut,sunt strain casatorit cu o romanca in romania,sotia mea are casa dobandita prin act de donatie de la parinti cu mentiune renta viagera pentru patinti ei,vreau sa fac contract de comodat in aceasta casa pe numele meu ,intrebare este la notar cand merg cu sotia trebuie sa fie si parinti ei sau nu,(problema e ca sunt in varsta si e grau sa mearga)......multumesc
Cel mai recent răspuns: saed , utilizator 12:23, 23 Noiembrie 2010
Avand in vedere ca sunteti sot-sotie ,care este justificarea pentru care solicitati incheiere de contract de comodat?
sunt strain si imi trebuie pentru oficiul roman de imigrare act(contract de incheriere sau comodat)care arata unde stau in mod legal in romania,aceasta pentru eliberare permis de sedere,asta e procedura aici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,sotia mea are o casa luata prin contract de donatia ... Amrro2023 Amrro2023 Buna ziua,sotia mea are o casa luata prin contract de donatia cu renta viagera de la parintii ei.recent a murit tatal ei.a ramas in viata mama ei.acum va ... (vezi toată discuția)
Contract renta viagera samir123 samir123 buna ziua,sotia mea are o casa luata prin contract de donatie cu renta viagera de la parintii.acum eu vreau sa fiu luat in spatiu de ea cu un contract la ... (vezi toată discuția)
Obtinerea permisului de sedere in romania pentru un cetatean non-ue casatorit cu cetatean roman DErcan DErcan Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatii referitoare la documentele necesare pentru a obtine dreptul de sedere in Romania de la Oficiul Roman pentru ... (vezi toată discuția)